1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481789 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #397175

Sv: Banner
Poffa: Jag skulle gärna leta upp våra debater i frågan Jansson för ett par säsonger sedan när han endast överträffades av Pierré i backpoängligan. Tyvärr är modoforum en av de största datorhaveristerna när det gäller att ta fram historik. Tydligen skall man ha en hårddisk som ett storföretag för att "lista alla" inlägg genom tiderna på forumet. Puckat på min ära.

Du var i alla fall inte full när du "motvilligt" erkände att han gjorde en bättre säsong än du räknat med, vilket egentligen inte är så konstigt eftersom du räknar med att han skall prestera som en div.3 spelare varje år.

Du refererar till denna säsong där han endast spelade sporadiskt pga. skada. Mycket märkligt, han kunde inte göra sig rättvisa och det bekräftar dina teorier? Ok. Jag förstår. Forsberg är numera inte bättre än han visade i VM. Jag har faktiskt försökt att få dig att bortse från denna säsong, men det kan du inte göra, för då får du inget adekvat underlag för din kritik. En skadad Jansson spelade några matcher. Han var inte sämst i de matcherna trots sina skadeproblem och matchoträning, fick tom. med beröm godkänt i några av dem. Bevisar det din tes?

Jag fortsätter. Ska vi ge Jansson kritik för att han platsat i Modo genom åren, eller skall vi ära honom?

Vari består kritiken mot Jansson för att han platsat? Är set janssons fel?

Vems fel är det och varför förekommer det inte inkompetensvarning på alla som tagit ut honom?
Kommentera