1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482686 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #518673

Sv: Supportrar
yaqop: Jag tycker nästan att det är bra att klagomål kommer fram i den här frågan. det finns några beteenden som jag tycker är oaceptabla i ett slutspel.

Ligger man under med ett par mål och det är mer än en period kvar:

- Då jävlar ger man inte upp! Framförallt skall inte tränaren efteråt tycka att det är ok. eller tom. självklart att man gav upp.

- Man skärper sinnenaoch viljan:

Småbarn löser situationer genom att börja grina och slå lillsyrran när det tar emot. - Modospelare också tydligen! Maken till onödiga utvisningar när vi jagar vid underläge, tror jag aldrig jag sett.

- Man är vaken vid byten! och man skall absolut slippa se spelare stå och tjata och vädja för att något slutligen skall ta sitt ansvar och hoppa över sargen.

Ligger man under med ett eller ett par mål i en match där det tar emot och där det återstår mindre tid än vad man skulle önska sig :

Då ska man börja tro på mirakel! Ta ut målvakten, in med de hetaste spelarna kämpa och var desperat för en stund.

Att låta bli det här ger genast tecken till publiken att det inte finns något brinnande intresse. Blod- svett- tårar. Av de tre ingridienserna så ger jag med nöd en Sedinare godkänt för att han fick en klubba över munnen så att blodflöde uppstod. Jag ger Hasse Jonnson godkänt för att svettas oavsett om han gör något eller inte. Angående tårarna. Rädslan att förlora, viljan att vinna. Ej godkänt. Just nu så är det bara en samling tjurungar som hellre verkar ta en snabb semester till någon härlig solö med sitt överskott av pengar och brudar för att snabbt glömma.

Tar säsongen slut på det här sättet så är jag bedragen.
Kommentera