1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #623274

Sv: Timrå - MODO 24/11 2005
Dream Team: När det handlar om biljett-tappet för MoDo handlar det faktiskt om närmare 1 000 personer/mtach om man hanterar det på ett lite mer rättvisande sätt, även om det finns goda möjligheter att knappa in på det i under de närmaste matcherna och de sista framåt februari.

Vad det gäller vad kassören tycker om det tappet så tror jag faktiskt han är ganska cool när det handlar om 1000 ståplatsbiljetter och sittplatsbiljetterna säljer slut till 95+ procent under varje match. Synd dock att man inte kan vara lite mer aktiv från kansliets sida och ge bort typ 200-300 gratisbiljetter till skolbarn via något socker-/fettutskänkningsställe i stan (typ Max/McD). Det socker och fett som kidsen sedan skulle konsumera i hallen hade ju också gjort sitt till.

Vad det gäller fjolårssäsongen skulle jag nog själv kunna skriva en bok om den, men nöjer mig nog med några a4-sidor på min egen domän. Ska bara låta det hela sjunka in först, det tar nog 10-15 år. Alternativet är väl att man skulle våga vara den drivande kraften i en årsmötesrevolt som städar upp och kräver huvuden för krävandets skull, tyvärr blir jag nog aldrig vare sig en sådan eller en RockNRolf-of-MoDo och håller mig därför till att skriva internetinlägg om sådant som går att påverka. Hockeyhistorieskrivning till exempel.
Kommentera