1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481593 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #751642

Sv: Timrå - MODO 19/9-06
Gidde:

Nu när man har lugnat ner sig en aning och fått tänka efter så kör jag en sammanfattning Lefaey style.

1a perioden. Modo börjar i samma tempo som Timrå de första 2 minutrarna sen tar Timrå över mer och mer då de börjar åka skridskor vilket modo verkar ha svårt att göra. Salle är dock en av få som trampar på. Timrå får några chanser men Krizan har inga problem att hålla målet rent från skrot.

2a perioden: Efter några få minuter så börjar modo åka grillor och tar över matchen mer och mer. Man tänker rakt att nu kommer matchen sluta som man själv vill, och de är ytterst nära att göra mål då tummen skjuter ett skott i pp som går mellan benen på Backlund och lägger sig på mållinjen. Nu är man i ett stim och det kommer gå bra det här...... ja i alla fall tills Döme får för sig att slå några extra slag på Lindström efter det att Lärking blåst av för deras smågruffande. I följande pp så åker Jonte snyggt upp från egen zon (även om svarten borde orkat trycka till han) och bryter in framför mål där Krizan räddar och pucken åker ut på modobackens skridsko som sparkar in den i mål. Direkt efter detta så skjuter Strålman ett tungtskott i virket och pucken dimper sedan ner på klubban på Regin som har så gott som öppet mål och lätt lägger in den. God natt och adjö.... då modo resten av perioden är sämre än den första.

3e perioden: Man förväntar sig en anstormning från modo's sida men harald toppar inget. Istället kör harald på med Hedman/Gästrin/Steen som han även använt i PP konstigt nog då de varit några av de sämre under matchens gång. I stället för modopress så går ridån ner när Jonte en andra gång får göra mål utan att veta om det. Att modo lyckas skjuta ETT skott på mål i sista perioden är inte ok. Nog borde det finnas bättre vilja än det som visades på isen idag.

Korta Klipp.........

Krizan kommer vara lika bra denna säsong.

Hasse delade ut en fin offensiv tackling.

Adam är nervös när han har pucken i egen zon.

Sundström har världens längsta/bästa klubba i backcheckingen.

Svartvadet blev totalt borttrollad och har nog inte hittat hem än.

Kommentera