1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #817183

Sv: MODO - Luleå 070115
knaskamilla: Om man i stället pratar hockey för en stund så tycker jag att det här uttalandet speglar Modos inkompetens när det gäller spel i PP.

"Modo hade sju numerära överlägen utan att få till det, bland annat två minutlånga spel fem mot tre.
– Vi fick våra chanser där, men tog dem inte. Vi hade inte tillräckligt med tålamod, konstaterade Harald Lückner."

www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,976034,00.html

Inte tillräckligt med tålamod? Det verkar ju finnas hur mycket tålamod som helst, på flera plan.

Rent spelmässigt - Vi spelar fem mot tre men duttar omkring med pucken tills tiden är slut, utan att ta avslut. Det kallar jag tålamod.

Från ledningshåll - Hur länge skall Modo få fortsätta att spela uselt PP. Det är ju samma usla visa säsong ut och säsong in. Visst. Det var ju några här som verkade tro att Modo plötsligt hittat nyckeln till ett effektivt dödligt PP bara för att det blev en handfull mål i spelformen. Men. I själva verket var det ju bara konstgjord andning. Modos utdelning i PP är endast promillen högre än vad slumpen kan erbjuda. Vi blir utslagna i kvarten i år igen, om vi inte lyckas spela ut våra motståndare i spel fem mot fem efter noter, men det är långt ifrån säkert att vi kan. Det måste snart vara dags för ledningen att inse vart sparkapitalet i spelet ligger. In med expertis från NHL som endast är här för att drilla laget i PP-spel. Kosta vad det kostar vill. Hitt på nåt!

Publiken - Att se det usla PP-spelet gång efter annan är otroligt frustrerande. Hade vi inte haft närmast omänskligt tålamod så skulle vi inte stå ut med eländet.
Kommentera