1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481447 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #870363

Sv: Resa till Linköping, Final #6
Paddan: Haha, var det det bästa skällsord du kunde komma på? Lite bättre kreativitet, tack, eller är du som Hasse Jonsson? Bara "snygg", eller vad som nu sjungs i "banken"? :)

Wayne Gresky: Nog för att jag hört "dansbands- och tidelagstrakter" om Ångermanland, men... tamburin?!

bisterfinnen: Trummor låter illa. Du kanske för övrigt har missat det som hänt i "supporterled" från LHC:s sida på sistone, nämligen avstängningar till höger och vänster på mer eller mindre mycket tveksamma grunder (peka långfinger är uppenbarligen grovt...)? Så en utrensning av arrangören både gällande ansedda oljud och ovälkomna besökare pågår helt klart.

Precis som du säger är det subjektiva åsikter. Jag anser att diverse redskap är ett tecken på svaghet för en klack (tifo etc borträknat då). Kan man inte klappa själv och därmed dra med sig andra utan att bonka på en bongotrumma? Det funkar bevisligen på andra ställen.

Bara för att dra ett knasigt exempel - skulle det vara stämningsfullt med bara en trumma i en hall? Knappast. Tamburin? Njä, inte på hockey. En applåderande publik? Absolut. Sjungande publik? Perfekt.
Kommentera