1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #877291

Sv: Apropå ingenting...
Paddan: I Luleå har isträningen aldrig slutat utan pågår fortfarande 4 gånger per vecka. Det blir ett uppehåll så de kör inte på is året runt men glappet mellan skridskomusklerna blir inte lika stort som annars. Annan träning och efterföljande isträning medför ofta en mängd ljumskskador i början av säsongen. LHF försöker förhindra de multipla ljumskskadorna genom att föränga eftersäsongen och förkorta försäsongen på is. Isträningen varar inte hela sommaren. Det här är mest ett exeriment. Mer is, mindre mark, vilket kommunen som äger arenan tydligen till sist gick med på. Utöver isträningen styrketränar spelarna ganska hårt just nu. Mer för ES-klubbarna vanlig sommarträning får vänta några veckor. Jag anser uplägget vara bra. Spelarna får sin semester men tränmas ändå på ett sätt som borde gynna dem på isen kommande säsong eftersom skridskomuskklerna inte hinner försvagas på samma sätt som de gör utan isträning under närmare ett halvår. Spelarna verkar också upskatta träningens uplägg inför kommande säsong.

För övrigt anser jag att Renberg borde gå till vilken som helst klubb annat än våran. Han har ju för fan varit skadad nästan halva säsongerna när han spelat för oss de senaste åren och har bara presterat när han fått spela i förstakedjan. Till och min farmor skulle göra 50 p om hon spelade med Bartecko och Surovy. Det är därför Renberg är så desperat. När han degraderades till andra kedjor eftersom förstakedjan behövde en center presterade han nada. Det försökte han förklara med att han hade blivit någon slags syndabock. Och? Han var ju sämst och ingen var beroende av honom i förstakedjan.

Han kan runka ur Schtaan eller Frölunda han så önskar. LHF-supportrar med vettet i behåll minns alla hans tidigare svek och hans ideliga tuggande i pressen för att höja sin egen lön den här säsongen vill alla bara spy på.

Dra åt helvete Fläskis! Stick till Schtaan eller Frölunda (verkliga SM-guldkandidater den gångna säsongen, du som letar SM-guld, eller hur? Lönen betyder inget alls om man är beredd att hora sig fär ett kvalserielag med halvfylld trupp mestadels bestående av AS-spelare, eller hur?) Du är patetiskt Micke. Stick så fort du kan så kan LHF behålla en riktig stjärna - Surovy. Han har, trots ursprung, klubbhjärta.
Kommentera