1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481600 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #944935

Sv: Tribuntsovs klar för MODO

Förstår att modo kände sig tvingad att göra något för att få till backsidan som saknat en plats och som varit riktigt brandskattat när vi också haft skador.

Nu när Timmy är skadad och ingen verkar vilja gå ut med hur länge han blir borta så kändes det väl som väntat att denna typ av back skulle bli det som värvades. Kilon och defensiv och som försöker spela så enkelt som möjligt. Visst kan det vara bra att få in en sådan back då vi har ett antal spelare som strular något oförskämt mycket i egen zon men samtidigt så känns det som om det i modo finns en himla massa allroundbackar som inte producerar speciellt mycket denna säsong. Finns väl skäl till varför modo är det lag som är näst sämst när det gäller backmål i årets elitserie (om jag inte minns helt fel så var läget så inför förra matchen eller det kanske till och med var backpoäng. Minnet sviker)

Själv så tror jag mycket av den uddlöshet som laget stått inför både i uppspelsfasen och nu på slutet i även i PP skulle varit i större behov av en helt annan backtyp än den som värvats. Men om nu timmy blir borta ännu längre så kanske det kan dyka upp även en sådan som jag hoppas på. Sen så får man hoppas på mirakel med Timmy och vips så har vi rejält med backar igen.

Tänk om modo lyckats få Ossi Väänänen. Vilken skillnad han gjort på djurgårdens backspel. Men han blev väl ledig för tidigt samt säkert för dyr.

Kommentera