1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #966304

Sv: European Champions Cup 2008
MorganaLefaey: Tycker att Alfred beskriver MoDos inställning till ECC ganska bra i följande textrader sin blogg:

"Först bara några ord om Slovan Bratislava, som var mycket nära att trycka ner det underligt hårda och nedvärderande omdöme, som skrivits om dem på modohockey.se, i halsen på besvikna MoDo-ledare. Detta då de höll oavgjort mot Metallurg Magnitogorsk ända till straffläggningen, efter att ha haft ledningen med 1―0 från första perioden till mitten av tredje perioden. Hur man skulle kunna få det till att det är "svagt" att förlora mot Slovan Bratislava med fem backar och dessutom medvetet ha ställt reservmålvakten Zajkowski i mål förstår jag inte - det material som ställdes på isen gjorde ett bra jobb, men Karol Križan skulle givetvis ha stått även den här matchen ifall man inte redan hade gett upp hoppet om avancemang.

Att ge upp hoppet om avancemang har ju nu dessutom fått något av ett löjets skimmer över sig, då Slovan Bratislava resultatmässigt har visat sig kunna spela jämnt med Magnitogorsk. Nä, det sportsliga omdömet om MoDos första (och sista) deltagande i ECC kan inte bli positivt, däremot finns det mycket positivt kring turneringen i helhet som jag tar med mig "

Detta om Alfreds blogg.
Min personliga åsikt är att jag tycker att det kändes på sätt och vis som att man inom föreningen talade vitt och brett om möjligheten att som turneringssegrare få möta ett NHL-lag, sedan så ändrar man inställning ju närmre turneringsstart man kommer för att komma fram till ett "Ok, vi tar det här som en semesterresa och har trevligt en stund. Vinner vi mot Metallurg så satsar vi på nästa match, förlorar vi däremot så lägger vi oss platt på marken och hoppas att ingen märker att vi är med i turneringen". Lite grann av "Pojken som ropade Väsby"-stämning över det hela
Kommentera