1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481056 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #979205

Sv: MODO Hockey - HV 71 2008-02-02
Wayne Gresky:

En kompis som pratade med Janne Forsberg, han speakern, sa att linjedommaren vid två av målen hade påpekat för huvuddomaren att målen skulle dömas bort. Fyra gånger upprepade lilnjedomaren att det var en spelare i målgården när Tedenby låg där. Det andra tillfället var när man slog klubban ur händerna på Susse.

2-6 var inte så mycket att deppa ihop för. Två av HV-målen var felaktiga, lägg därtill Skröders dubbla frilägen och det bortdömda MODO-målet när mental-Ward åkte in med pucket i HV-målet. Visst var HV rysligt effektiva och MODO ineffektiva, men med lite mer flyt och en mer lyckad domare hade det varit helt jämt. Med våra tunga defensivpjäser Timmy och Hasse hade det dessutom varit färre insläppta då Jens och Atvars var usel.

Tveklöst verkar det vara svårt för oss att föra matcher mot de bra lagen, speciellt på hemmaplan. Borta kan vi spela vår just nu lite halvtråkiga ”åka-och-vänta-hockey”.


Btw, när Tikarna har sadlat ner och inte längre är så snarstuckna ska jag berätta några smaskiga Nubben-historier, de kan nog vara roliga både för Tikar och dess storebröder.

Nästa år spelar föresten Åkerman i Skellefteå och Tedenby i MODO, säkert på den första och kanske på den andra.
Kommentera