Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

14 lag i elitserien?

389114 · » Till forumet


Sv: 14 lag i elitserien?
Ola: Jo egentligen skall ett sånt beslut tas på sommaren innan säsongen börjar. Men det här fallet har fått en sådan prioritet så att det är möjligt att ett baslut tas nu så att man i alla fall vet före kvalseriens start.

Visserligen bygger all min information på rykten men ingen rök utan eld och som du säger, hockeyförbundet är inte riktigt att lita på.
Kommentera

Sv: 14 lag i elitserien?
Stigsson:
Skall inte ett sådant beslut innan säsongen börjar? Skulle tro att beslut tas i sommar, och att det blir 14 lag till säsongen 2005-06. Men man kan ju aldrig veta med hockeyförbundet.
Kommentera

Sv: 14 lag i elitserien?
mw:
Spekulationerna har ofta gällt om det är en nackdel att få dom där 22 dagarna uppehåll som blir konsekvensen med att komma 1:a eller 2:a i SA. Historiskt har det väl nästan varit en regel att det är en nackdel. Undrar om det fortfarande blir så om helt plötsligt 4 av 6 lag skall upp. Personligen tror jag nog att det blir mer nerver än matchoträning som kommer att spela in i så fall.
Kommentera

Sv: 14 lag i elitserien?
Stigsson: Vet inget mer än dig, men ett beslut borde/skall väl fattas innan kvalserien sätter igång så att alla inblandade lag vet förutsättningarna. Tanken kittlar ju att det kan räcka med en 4:e plats för vårat MIK. Just nu är vi ju 3:a om man kan räkna så. Hoppas att någon vet mer om detta, jag väntar med spänning liksom dig...
Kommentera

14 lag i elitserien?
Beslut om det ska bli 2 eller 4 lag från KS som avancerar till ES skall enligt vissa källor tas redan under detta landslagsuppehåll. Någon som vet mera?
Kommentera

389114 · »