Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Patrik Ross

369748 · » Till forumet


Sv: Patrik Ross
MrAce: Calle fick högsta betyg i matchen (2 getingar) av expressen med orden "Går från klarhet till klarhet och kan vara superallsvenskan bästa offensiva back"
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Stigsson:

Hela laget ska ha beröm, de var snudd på elitserieklass på grabbarna ju..
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Stigsson:

Precis är helt inne på din linje att Calle har nu tagit klivet och blivit en oerhört bra back. Det pga han nu mer inte tar i för kung och fosterland så fort han ska skjuta, han skjuter betydligt hårdare än många även om han laddar mindre.

Var i någon av Aftonbladet/Expressen som det stod att han var den bästa offensiva backen i serien, vilket mycket väl kan stämma !
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Knogen: Mer beröm bör utdelas till Jim Sandvik som inte spelat så mycket i år men som igår kväll gick in som ersättare för Johan Lindström och gjorde det med en klart godkännd insats.

Calle Bergström gör sitt arbete i PP där han skjuter högt och lågt, hårt och löst hela tiden och polarna är framme och slår in returerna. Har personligen inte gillat Calle tidigare men börjar inse hur viktig han är i PP.

En annan som inte har nämnts med ett enda ord i någon betygsättning landet över är Pierre Johnson som jag tyckte gjorde en kanonmatch.
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Stigsson:
Håller med dig Stigsson. Sandberg var en klippa igår, både framåt och bakåt. Calle ska jag i ärlighetens namn säga att jag inte hade full koll på igår, men gör man 3 ass. så har man förmodligen gjort en bra match :-)

Håller inte med MT om klubbjakten. Tycker Sandberg var värd en, och framförallt Bengt Höglund som spelade så lugnt, stabilt och säkert att det var en fröjd att se på. Naturligtvis är han en stor anledning till att utespelarna kan agera så lugnt och självsäkert som de gör. Tycker tyvärr Bengts insats kommit lite i skymundan.

Martin Jansson gjorde inte en av sina bättre matcher igår. Trots det oerhört viktig, och arbetar kopiöst. Men hur många frilägen i numerärt underläge missade han egentligen ?

Ross var naturligtvis kungen. Ett kul citat från min kompis efter första målet som tillkom från mycket snäv vinkel i power- play:
"Jag skulle precis till att säga; Varför skjuter du därifrån, din målkåta jävel ?"
Kommentera

Sv: Patrik Ross
mw: Haha... vi hade bara en dålig dag då vi mötte Mora ;-)
Kommentera

Sv: Patrik Ross
heart: Tack Timråiter...
På något sätt känns det som vi har Timråsympatier trots att vi var något av en mardrömsmotståndare för tallarnas lag på 90-talet.
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Stigsson: Jo, de kan jag tänka mej.. Bajens backar va väl som koner för moraspelarna... *s* :-D
Kommentera

Sv: Patrik Ross
heart: Första perioden var jämn, två PP mål av Mora men efter Bajens reducering känndes det som om dom skulle ta över matchen. Sen kontrar vi in 3-1 psykologiskt och efter det viker dom ner sig fullständigt. Tycker att Hammarby uppförde sig mycket konstigt.
Visst var vi snabba och starka men deras försvarsspel var under all kritik. Mycket skit skrivs om målvakterna men handen på hjärtat så var dom helt övergivna av sitt försvar. Flera gånger under andra perioden så gick man bort sig i egen zon så att vi stog med 2 man rena framför mål. Var lite juniorhockey över Hammarbys försvar i andra perioden.
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Stigsson: Fan va överraskad man blev när Mora vann me 8-1(!!) mot Bajen.. Va de klasskillnad eller hade Bajen en dålig dag?
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Ljungberg: Alla öser beröm över P Ross (med all rätt) men glöm inte bort Sandberg och Bergström (3 ass var).
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Marcus_E:

Ja vad säger man, 5 mål på 2 matcher.....

Hoppas det håller i sig..å d va grymt å se ROSSEN kasta sig på magen å glida....å när han "boxade uppåt i luften".....

GRYMT....

Så vi fortsätter att tagga upp han som vi gjort så kan detta bli nästan hur bra som helst från hans sida...
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Mycket bra !

imponerad !!, fortsätt såhär så blir det kul framöver !

grattis!
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Vill oxå vara med och grattulera till två matcher med otroligt fina resultat. Grattis från Ängelholm och bara visa att södra allsvenskan inte är så dålig som så många tycks tro
Kommentera

Sv: Patrik Ross
Marcus_E: Helt sjukt, MIK 13-1 i målskillnad. Patrik Ross 4 mål. Många på chatten var glada. En del andra mindre glada. Trots det god stämning.
Kommentera

Patrik Ross
8-1 nu mot Hammarby, det är bara att gratulera.
Patrik Ross 4 mål så här långt. Har sett han ganska mycket uppe i Sundsvall på SCA-Cupen, han har varit duktig men det ser ut som att han är bättre än nånsin nu?

Lycka till väntar på Machen Mellan Sundsvall Och Mora nu. Lycka till!
Kommentera

369748 · »