Motor

5066 inlägg · 374 ämnen

Stackars Schumi.

530299 · » Till forumet


Sv: Stackars Schumi.

Salle: Äh, gubben hade säkert glömt bort att de övade pitstops på hans nya leksak när det blev dags att gå in och kolla hur mycket mer pengar man kan mjölka ur tv-bolagen den dagen.

Här är dock en som gått från 2 hjul till 4... Alex Criville är tydligen sugen på att köra rally.

Kommentera

Sv: Stackars Schumi.

En till det (inte) är synd om är Bernie...

Blir av med 2(?) hjul på sin sprojlarns nya AMG CLS55 (V8)

[url=in.rediff.com/sports/2005/mar/28f1.htm] Här är artikeln på engelska [/url]

Kommentera

Sv: Stackars Schumi.
Karin: Frågan e om dom stressar fram den nya bilen för att det gått så dpligt och om det kommer fungera. Men det kommer vi få svar på snart vilket skall bli intressant. Fungerar inte detta kommer Ferrari få höra mycket skit misstänker jag. Men det lkanske är bra detta för sporten att Ferrari inte dominerar.
Kommentera

Sv: Stackars Schumi.
mok: Slutsatser får vi dra efter nästa GP i Bahrain då Ferrari bestämt sig för att debutera med sin F2005 då istället för i Spanien den 8 maj som det var tänkt från början. Förståeligt med tanke på deras prestationer så här långt. Detta är för övrigt Schumachers sämsta start på en säsong någonsin. Noterbart är även att det som möjliggjorde en tidigare racedebut var testning på hemmabanorna under racehelgsveckorna. Något som anses som förbjudet stallen emellan. Icke god F1racingsed skulle man kunna kalla det.
Kommentera

Sv: Stackars Schumi.
TIKbiff: Rolig bild ja man kan undra vad Ferarri håller på med även om man kanske inte skall dra för mycke slutsatser efter 2 race...
Kommentera

Stackars Schumi.
Har alltid ansett att den är bilen och inte han som är bra, har beviset kommit nu tro?
Kommentera

530299 · »