NHL

13868 inlägg · 804 ämnen

Draften 2010

1266975 · » Till forumet


Sv: Draften 2010
Älskar free-agent galenskapen som är igång! Ranger skaffat en stabil backup-målis till Lundqvist, och det till ett bra pris. Kändes klart nödvändigt.

Vill se mitt Toronto ganska aktiva på free agent marknaden, även om man kommer göra största rockaden med Kaberle-traden (hoppas på Savard från Boston där, blir första center). En dröm vore Malhotra som bra defensiv tredje center, kostar inte överdrivet heller. Hoppas inte som det ryktas att man tar in Hamhuis från Nashville, och sen tradar bort Luke Schenne.
Kommentera

Sv: Draften 2010
JimmyH:
Nu är det ju riskabelt byta ner sig när det är spelaren man vill ha och risken överhängande andra kan plocka han om man byter ner sig , sen beror det ju på vilka val som tillgängliga och vad dom söker för typ av spelare

Men klart var det ju iaf vilken spelare Rangers ville ha oavsett om dom andra 2 nu var tillgängliga och jag tycker dom gjorde helt rätt inte riskera spelaren dom ville ha
Kommentera

Sv: Draften 2010

WarhawK: Fast i en förstarunda tycker inte jag man kan resonera så. Där tar man den bästa spelaren. Tuffa spelare kan man hitta i senare rundor eller på free agent marknaden.

Men om de nu tycker att McIlrath är den bästa spelaren så bör man väl ha så pass bra koll att man byter ner sitt val till klubbar som verkligen vill ha Fowler eller Gormley. Då hade man kunnat ta McIlrath plus att få ett till val eller en spelare.

Kommentera

Sv: Draften 2010
JimmyH:
Enkelt det handlar om vad klubben i fråga behöver och inte bara drafta den som andra scouter rankar högst .. det Rangers behöver är en fysisk back som kan kompletera den befintliga back uppsättningen , spelskickliga backar finns ju redan i Del Zotto och Gilroy , sen finns ju även Girardi och Staal som funkat bra ihop som ska neutralisera motståndarnas bästa spelare och till dessa 4 kan man ju lägga till den mindre lyckade värvningen av Redden och den överbetalda re signingen av Rozsival
Kommentera

Sv: Draften 2010

WarhawK: McIlrath må vara supertuff och cool men jag kan inte begripa hur Rangers kan ta en sådan spelmässigt begränsad back som 10:a då supertalang-backar som Cam Fowler och Brandon Gormley var lediga.

Mycket märkligt.

Kommentera

Sv: Draften 2010
Kort summering av draftens 1:a runda igår , ingen svensk vald i 1:a rundan men Ottawa bytte bort sitt 16:e val i år för Rundblad . Dock förväntas en del svenskar draftas nu i 2:a rundan.

Boston har bra bredd på centersidan nu när valde Tyler Seguin till en redan stark center sida bestående av Savard , Krejci & Bergeron.

Aktivaste laget i 1:a rundan var Florida som valde Eric Gudbranson som 3:e valet & Nick Bjugstad som 19:e valet och avslutande Quinton Howden som 25:a .

Första Europe som draftades var Nino Niederriter som valdes som nummer 5 av Islanders.

Rangers draftade den som klassas som tuffaste spelaren i 1:a rundan Dylan Mcilgrath som nummer 10 , granit hård spelare som inte enbart kan dela ut tacklingar utan även kasta handskarna vid behov vilket hans 19 fights i Moose jaw är bevis för.
Kommentera

Sv: Draften 2010
JimmyH: Såg det precis, om man inte hinner göra någon trade innan. Burke hintade ju tidigare att han ville ha ett högre draftval än 62:a.
Kommentera

Sv: Draften 2010
Hence: Nope. 62:a är deras första.
Kommentera

Sv: Draften 2010
WarhawK: Sitter och hoppas att Toronto ska välja Calle Järnkrok tidigt i andra rundan, men blev osäker om man har ett val i andrarundan ens... Jekla Kessel-trade.
Kommentera

Draften 2010
Oilers väljer Taylor Hall som deras historiska 1:a val , kan bli en intressant säsong för Edmonton med alla unga talanger som väntar i deras trupp
Kommentera

1266975 · »