NHL

13867 inlägg · 804 ämnen

Forsberg hamnar vart?

980545 · » Till forumet


Sv: Forsberg hamnar vart?
mattias - 74: Nu när Horc är borta resten av säsongen hade jag inte bangat på det.
Kommentera

Sv: Forsberg hamnar vart?
WarhawK:

Kan inte Peter dra på sig Oilerströjan :)
Kommentera

Sv: Forsberg hamnar vart?
Deas:
Förstår inte riktigt hur du menar nu men skriver han ett kontrakt på 2 år värt 2 mille / år så kommer ju hans caphit för i år bli lägre än 2 mille eftersom kontraktet är prorated och räknas på hur många dagar han tillhör organisationen och skulle väll hamna nånstans mellan 700k-1mille för denna säsongen skulle jag tro medans bli en caphit på 2 mille för nästa säsong

caphitten / år är ju som du säger ett medelvärde genom hela kontraktet
Kommentera

Sv: Forsberg hamnar vart?
WarhawK: Ja medelvärdet på hans kontrakt drar isåfall upp rejält. T,ex 2 miljoner för denna säsongen hade nu på slutet av året bara räknats som en 700k mot taket kanske, även om han får allt på en gång?

2+2 miljoner höjjer dock medelvärdet? Eller nej, kan det vara så?

Det där har jag kunnat men helt glömt :)
Kommentera

Sv: Forsberg hamnar vart?
Deas:
För att en spelare inte ska räknas mot cappen måste spelaren vara på longtime injury flyers har 2 spelare på denna lista nämligen Rathje och Primeau .. men läste på nå ställe att foppa ville ha ett 2 års kontrakt och då blir det ju mer komplicerat för då måste ju lagen ha tagging space för kommande säsongen oxå , som det är i detta läge har inte flyers detta heller om foppa skulle skriva på för längre än denna säsong ut och läste att ev skulle bli tvungen skicka iväg jeff carter + dumpa lön som uppknuten för kommande säsongen oxå för ska kunna skriva kontrakt med foppa

detta med tagging space var ju orsaken ankorna var tvungna byta bort macdonald till blues mot weight som enbart har kontrakt för denna säsongen
Kommentera

Sv: Forsberg hamnar vart?
Paddan: Många tror att det står mellan Avs och Flyers, ja.

Jag tror inte Avs har försvaret eller målvakterna för att utmana om bucklan, men skadefria vore deras topp nio helt sjuk.

Brunette - Sakic - Smyth

Wolskij - Stastny - Hejduk

Svatos - Forsberg - Hhlinka

(Säger inte att kedjorna skulle se ut exakt så. Vill bara ge ett exempel på deras forwardsbredd)
Kommentera

Sv: Forsberg hamnar vart?
Deas: Du tror inte att Foppa känner för att använda lägenheten i Denver igen, då? Avs har väl inte alltför mycket utrymme kvar till lönetaket, men de bör väl ligga lite bättre till än Flyers i varje fall.
Kommentera

Forsberg hamnar vart?
Enligt TSN har han hittills tackat nej till Dallas, Nashville, Wings, Canadians, Flames, Pens och Sharks.

Jag såg häromdan, tvärtom mot vad jag trodde, att Flyers bara låg på 48 miljoner i cap hit. Isåfall känns de troliga. Då jag kollar nu är de bara 200 000 under taket dock (enligt www.nhlnumbers.com). Någon mer insatt i hur det ser ut med hans chanser att gå till Flyers? Surras det om att de ska dumpa någon?

Lupul står på IR just nu så det var kanske därför jag någonstans såg att de låg på 48 miljoner?

Tänk om det skulle bli Rangers. Haha. Foppa och Jagr skulle kunna ha puckinnehav i anfallszon under tvåminutersbyten :P Som Sedins fast i en mycket starkare variant där båda är enormt svåra att ta pucken av.
Kommentera

980545 · »