NHL

13888 inlägg · 804 ämnen

HS-ligan Yahoo Fantasy 2010-2011

1282791 · » Till forumet


Sv: HS-ligan Yahoo Fantasy 2010-2011
Wayne Gresky: Jag flyttade fram drafttiden en vecka. Så det finns lite tid att förbereda sig. Preliminärt onsdag nästa vecka 20.00.
Kommentera

Sv: HS-ligan Yahoo Fantasy 2010-2011
Wayne Gresky: Man måste ha ett Yahoo-konto, men det fixar man på 2 minuter om man inte har ett och det hela är gratis.
Kommentera

HS-ligan Yahoo Fantasy 2010-2011
Dags för tredje säsongen i HS Yahoo Fantasyliga.

Draften är onsdag (imorgon) kl 20.00. Man måste inte kunna närvara då draften går, antingen kan man ranka spelare i förväg eller så får man automatiskt spelare enligt yahoos ranking, och de har ganska bra koll. Det handlar om riktiga spelare i NHL och ditt lag presterar beroende på hur de presterar i verkligheten. Har du Malkin i ditt lag och Malkin gör två mål i nattens NHL-match så får ditt lag två mål. Under säsongen summeras sedan de olika kategorierna. Den som vinner en kategori (t ex flest utvisningsminuter får flest poäng till totalställningen) och den som kommer sist får minst poäng. Sedan summeras alla kategorier ihop och den som har bäst poäng vinner.

Om vi säger att vi är fyra spelare i ligan. Då får den vars lag gör flest mål 4 poäng, sen 3, 2, 1. Samma sak gäller för SH-mål, skott på mål osv. Sen summerar Du ihop 4+3+1+4+4 eller vad du nu har och bäst totalsumma vinner.

När du får fullt på en position så får du inga fler spelare där innan det blir dags att välja reserver, och det gör man när man har fullt lag. Du har 90 s på dig för varje val, men i och med att alla ska välja så har du i själva verket några minuter på dig mellan varje spelare du måste välja. Vunna tekningar är en kategori, så yttrar som tekar är extra mycket värda t ex. Sen så kan spelare få fler positioner under säsongens gång om de spelar där i verkligheten. En center kan t ex bli ytter om denne spelar ytter. En spelare kan dock aldrig förlora sin position.

Klicka på Full Standings för att se vilka olika kategorier vi tävlar i.

För den som tror sig veta något om NHL, följ länken.

Bubbla mig för lösenord!
Kommentera

1282791 · »