NHL

13890 inlägg · 804 ämnen

Peter Forsberg

« · 789781 Till forumet


Peter Forsberg
Dagens skriverier är klart oroande då det mesta baseras på citat från Foppa själv. De kan ju knappast ljuga så extremt i det här fallet.

Vad tror ni?

Om han lägger ner hoppas jag på comeback i MoDo om 1-2 år sådär då han är utvilad och fräsh ;) Problemet med foten kan kanske inte åtgärdas med vila dock.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Deas: Ja, jag vet inte. Det är väl helt och hållet upp till honom. Som du säger, när han påtalar det själv så brukar det vara skarpt läge.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Deas: Efter allt han gått igenom med operationen som skulle ordna hans problem en gång för alla, är det väl ganska oundvikligt att börja inse åt vilket håll det lutar.

Undra hur många par skridskor han testat dom senaste åren? Verkar som att en del duger för ett par matcher högst, sedan är det kört igen. Det är inte mycket som tyder på att han kommer hitta den perfekta skridskon nu när han redan testat så många, tyvärr. :/
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Beantown: Jag tror du har rätt. Något måste ha missbedömts gravt, då denna stora operation skulle räta ut fotleden helt och lösa alla problem.

Då inte det fixade problemen vad kan då tänkas göra det? :(
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Jag citerar mig själv: "Dagens skriverier är klart oroande då det mesta baseras på citat från Foppa själv. De kan ju knappast ljuga så extremt i det här fallet."

Jo tamefan. De kunde ljuga rakt ut ;) Eller iaf använda ett gammalt citat från ett annat sammanhang. Proffsiga som vanligt. Haha =)
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Deas: Oväntat, vilka pajasar.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Hawerchuk: Ros tar dem nu i försvar.

Om det som står på www.hockeybuzz.com/blog.php?post_id=3771 stämmer så antog väl Foppa bara att det inte spreds till Sverige och trodde därför att AB tog det ur luften?

Äh, jag skiter i vilket. Ska också hålla mig från att posta under kommentarerna på hans blogginlägg. Folk skriver precis vadsomhelst verkligen. Det är mycket antingen eller. Är inte foppa i absoluta toppen genom tiderna i hela världen så är han knappt topp 10 bland svenska spelare :P
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Deas: Jag litar knappt på något som skrivs längre, inte ens från hyfsat pålitiliga källor. Har man inte hört det själv så ska man alltid ha i åtanke att det inte är hela sanningen.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Hawerchuk: För egen del är jag nog mest förvånad de gångerna han inte är skadad. Är det inte det ena så är det det andra, ungefär. Man måste imponeras av hans otroliga inställning och vilja att komma tillbaka som gör att han orkar bita ihop som han gör. Allting lär väl dock ha ett pris, och frågan är hur länge han är villig att betala det som för hans del är ett konstant slitage på kroppen.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Enligt sporten i morse så är det rykten gällande att foppa gjort sin sista match i Flyers tröjan efter segern i natt mot Detroit ! Nån som vet nåt mer om detta?? Vart tror ni han hamnar, jag tror han hamnar i Montreal eller Rangers !
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
mattias - 74:

Läser du inte tidningarna på nätet?

Dom har ju inte surrat om annat de sista veckorna.

Närmast just nu verkar Anaheim eller Atlanta vara, eller kanske Vancouver (outsider)

Detroit och Montreal verkar borträknade nu..
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
mattias - 74:

Eller så Nashville eller San José.


Mitt tips är Anaheim.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Gidde: Jag tror också anaheim kan vara hett, tänk dig att få dit en sån het assistspelare som foppa till snipern selänne! fast frågan är väl om inte anaheims lönetak går över taket då? de lär väl måsta göra sig av med nån halvhyffsad kille då samtidigt, och kanske släppa nåt tidigt val till philly.
Kommentera

« · 789781