NHL

13888 inlägg · 804 ämnen

Yahoo Fantasy 08-09

1175011 · » Till forumet


Sv: Yahoo Fantasy 08-09
Wayne Gresky: Ny säsong för de som vill vara med. Instruktioner finns att läsa i trådens början. ID den här gången är 131713.
Kommentera

Sv: Yahoo Fantasy 08-09
jonmannen: Draft om två timmar nu. Sista chansen att hoppa på årets roligaste NHL-äventyr. 12 deltagare med i ligan i nuläget.
Kommentera

Sv: Yahoo Fantasy 08-09
Nice, jodå har snickrat ihop en egen ranking men ska också försöka närvara ikväll. OM det inte drar ut på tiden alltför mycket, måste nog dra mig tillbaka runt 21:30 för att gå till jobbet. Men då hoppas jag att jag lyckats knyta åt mig en och annan stjärna ;) ska bli roligt detta
Kommentera

Sv: Yahoo Fantasy 08-09
jonmannen: Draften är onsdag (idag) kl 21.00. Man måste inte kunna närvara då draften går, antingen kan man ranka spelare i förväg eller så får man automatiskt spelare enligt yahoos ranking, och de har ganska bra koll. Det handlar om riktiga spelare i NHL och ditt lag presterar beroende på hur de presterar i verkligheten. Har du Malkin i ditt lag och Malkin gör två mål i nattens NHL-match så får ditt lag två mål. Under säsongen summeras sedan de olika kategorierna. Den som vinner en kategori (t ex flest utvisningsminuter får flest poäng till totalställningen) och den som kommer sist får minst poäng. Sedan summeras alla kategorier ihop och den som har bäst poäng vinner.

Om vi säger att vi är fyra spelare i ligan. Då får den vars lag gör flest mål 4 poäng, sen 3, 2, 1. Samma sak gäller för SH-mål, skott på mål osv. Sen summerar Du ihop 4+3+1+4+4 eller vad du nu har och bäst totalsumma vinner.

När du får fullt på en position så får du inga fler spelare där innan det blir dags att välja reserver, och det gör man när man har fullt lag. Du har 90 s på dig för varje val, men i och med att alla ska välja så har du i själva verket några minuter på dig mellan varje spelare du måste välja. Vunna tekningar är en kategori, så yttrar som tekar är extra mycket värda t ex. Sen så kan spelare få fler positioner under säsongens gång om de spelar där i verkligheten. En center kan t ex bli ytter om denne spelar ytter. En spelare kan dock aldrig förlora sin position.

Klicka på Full Standings för att se vilka olika kategorier vi tävlar i.

Sista chansen att gå med i ligan nu!
Kommentera

Sv: Yahoo Fantasy 08-09
Wayne Gresky: Snart dags för draften då (imornkväll) ögnade lite på sidan nu men hittade ingen info om hur poäng fördelas? Antar att en spelare får viss poäng för mål, ass osv. Nån som har en exakt poängtabell?
Kommentera

Sv: Yahoo Fantasy 08-09
Wayne Gresky: Yahoos system är toppen. Dock är jag redan med i två ligor så jag avstår tyvärr denna HS-liga.

Tänk om de hade med ett lönetak och spelarnas kontraktslöner också. Då hade verkligen dynasty league funktionen varit häftig, med trader involverandes draftval och annat.
Kommentera

Sv: Yahoo Fantasy 08-09
Wayne Gresky: Nice, har skapat ett lag
Kommentera

Yahoo Fantasy 08-09
Jag har skapat en liga nu om några har lust att vara med. Det känns dock som om det måste vara ett gäng för att det ska bli kul. Vi kör med fulla trupper. 4 C, 4 LW och 4 RW, 6 backar och två målvakter, plus några reserver. En spelare kan bara ägas av en deltagare och fördelningen av spelare sker i säsongens höjdpunkt, livedraften. Därefter trejdar man spelare med varandra för att bygga det ultimata laget.

Yahoo-konto krävs.
hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/register/joinprivateleague_league_select?.scrumb=

ID# är: 24043
Lösenord är andra halvan av mitt nick.

Det här är det överlägset bästa sättet att förgylla NHL-säsongen. Innan jag testade tyckte jag bara att det verkade fjantigt men det är faktiskt riktigt kul. Det är helt gratis och man lägger inte ned mer tid än man själv har lust att göra.
Kommentera

1175011 · »