NHL

14022 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1043617

Sv: Stanley Cup 08
JimmyH: Mindre fult sett till att det inte var utanför spelet, helt klart. Fast fulare sett till att det var helt bakifrån och en hård tackling som skickar huvudet mot plexit, och inte en snyting mot sidan av ansiktet.

Men nog om de tråkiga bitarna, och jag tror inte vi kommer komma överens där heller :)

Hur ser du på Zetterbergs kontraktssituation, och Detroits lönesituation överlag? Z'as agent borde sparkas då han gick med på deras förra kontrakt. Lönenivån var den första säsongen helt ok men längden ett skämt med tanke på Z'as potential och utvecklingskurva. Just det kontraktet kan faktiskt ses som en av nycklarna till årets seger, då Detroit ligger ganska precis under taket.

Zetterberg bör nu få iaf en 7 miljoner per säsong, så det kommer hända saker i Detroits trupp.

Rörande Pittsburgh är jag lite nedstämd då det faktiskt kan dröja ett tag tills de får ett lika bra lag. För ett vinna Stanley Cup bör man ha en grym bredd från start eller en lyckad trade deadline. Det sistnämnda var i år vad som gjorde Pens till contenders men hur många år irad kan man få till sådana block-busters för rentals?

Pittsburgh blir inte Tampa Bay North, deras timing sett till lönetaket är mycket bättre än vad Lightnings var, fast samtidigt kan det bli lite klurigt. Om Hossa går kan de re-signa alla, men då saknar de djup gällande producerande ytterforwards. Och hur mycket kan Fleury tänkas få? Orpik sägs dessutom vilja lämna laget och kan säkert få en 3-4 miljoner per år nu.

Lovande är iaf att Malone verkligen vill stanna, och att både Rutuu och Laraque sagt sig kunna sänka sina löner. Dock ser Sheros sommar hektisk ut, utan tvekan.
Kommentera