NHL

14057 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1047269

Sv: Silly season 08-09
Nu har Tampa signat Malone. Cap hiten blir ca 4.5 miljoner tror jag (däromkring, inte räknat exakt). De har också tradat till sig rättigheterna till Rolston och hinner de signa honom har de en helt galen forwardsbredd.

En kille på ett annat forum påstår föresten att Pens ska trada till sig Gaborik för bl,a Hossas rättigheter. Det enda som skulle kunna tala för att det ligger någon sanning i det är att Minnesotas ledning vet att Gaborik drar efter nästa år (sägs att han inte trivs så bra) och att de försöker signa Hossa som ersättare. För Pittsburgh vore det perfekt för att igen satsa på Stanley Cup nästa säsong, då de detta år har cap space. Då Malkin och Staal ska signas om nästa år så går Gaboriks kontrakt ut. Det vore som att lyckas signa en jättebra FA på ett ettårskontrakt, vilket såklart vore toppen för dem. Han som säger det påstår dyrt och heligt att han hört det genom två personer han känner som känner en som jobbar med Pittsburgh och har postat länge på det forumet under sitt riktiga namn utan att hitta på saker tidigare.

Dock tror jag såklart inte på det, men vad ska man göra den sista Juni om inte spekulera. Det är roligt :)

Fan vilken stressad situation föresten att trada till sig en kille och försöka re-signa honom bara dagar eller tom. timmar innan han blir en FA.
Kommentera