NHL

14053 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1047519

Sv: Silly season 08-09
JimmyH: Jag skulle tro att det står mellan Edmonton, Pittsburgh och Montreal nu. De sistnämnda har legat misstänktsamt lågt efter Tanguay-traden. Streits lön kan de dessutom räkna bort nu.

Pittsburgh sammankopplas verkligen till alla kvarvarande, offensiva forwards :) De måste signa minst två "top six" killar. Eller bara en om det blir Hossa och Staal flyttas till Malkins LW igen (vilket jag hoppas på).

Dock ser jag hellre två nya killar då Dupuis inte är någon jättehit i förstakedjan även om de två andra tredjedelarna heter Crosby och Hossa.

Hossa blir kämpigt dyr desssutom, även om det är genomförbart och Pens har erbjudit honom 7.5 mil per år. Näslund och Bertuzzi billigt och på högtst två år vore lite av en chansning, men ändå kanske smartare.

Jagr sa så sent som för två veckor sedan att han vill vara sitt lags bäste spelare av motivationsskäl, så varken det eller pengarna talar för Pittsburgh. Jag skulle inte klaga dock. Han får inleda och avsluta sin karriär med två raka Stanley Cups med Pittsburgh ;)
Kommentera