NHL

13881 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1048850

Sv: Silly season 08-09
Wayne Gresky: Det där tar jag som att du typ tar ord ur munnen på mig. Du hittar fel som inte finns där. Visst, jag skriver säkert fel emellanåt, men då brukar det oftast innehålla ord som "väl" eller "har jag för mig". Men jag skriver och andra sidan väldigt mycket också.

Men gällande Malkin så har jag inte sagt att det var ogiltigt, det har du själv hittat på att jag har skrivit. Lite som när du fick stånd för att Edmonton inte fick spelarna de jagade. Där påstod jag ju bara att Edmonton var ute efter dem, inget annat.

Gällande Malkin då, så blev det fastställt i domstol att övergången var giltig och att Magnitogorsk inte hade rätt att kräva några pengar. Kontraktet i sig var förmodligen giltigt men jag har för mig att det handlade om att man i Ryssland kunde säga upp sig från sitt kontrakt precis som på ett arbete och det hade Malkin gjort.

Det här skedde dessutom när det inte fanns några avtal. Nu finns det ett slags avtal och då måste NHL såklart reagera oavsett om de har tagit spelare under kontrakt förr. Ryssland kan inte ingå i ett avtal en dag och sedan gå emot det dagen efter utan att få en reaktion.

Nu har väl inte övergången godkänts i Ryssland ännu tror jag men vi får som sagt se vad som händer.
Kommentera