NHL

13868 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1487293

Sv: Apropå ingenting...

Wayne Gresky: Vad har Hallin med nånting att göra? Hedman startar det genom att slasha en jetsspelare, sen snackar han sig ur fighten med Ladd när denne står redo och sen åker han bort till Byfuglien (som redan muckar med Malone) och fortsätter mucka och då åker Ladd dit igen och förnedrar honom. Han åker tom därifrån självmant eftersom Hedman inte kan försvara sig. Det är stort.

Vad jag menar är: Varför ska Hedman mucka med Byfuglien när han inte ens vågar kasta handskarna mot Ladd?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Olle: Än om du bara begåvats med ett öga borde väl det ögat se att Hedman får slåss med bara en arm större delen av slagsmålet? När han väl får lös höger armen har han tröjan över huvudet och när han till slut får ordning på allt så backar ju Ladd därifrån.

Hedman är ingen fighter, men man kan inte påstå att han skämde ut sig när han inte ens fick använda båda armar. Sen hade han såklart kunnat åka på stryk ändå, men att Ladd inte ger sig när han ser att Hedmans högerarm sitter fast är jävligt fegt. Måste säga att Victor försvarar sig försvånasvärt bra med en arm:P

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Olle: Ehhhh? Hedman startar väl ingenting här, han är ju långt ifrån situationen när gruffet börjar med en crosschecking av en Winnipeg-spelare. Jag tycker att Ladd och Hedman verkar tämligen överens om att inte slåss. Sedan åker Hedman för att hjälpa Malone som har Byfuglien och Stapleton emot sig. Om ett lag är fegt nog att starta en fight i fem mot fyra spel så blir det någon spelare som får två motståndare emot sig. En riktig lagkamrat lämnar då inte denne spelare i sticket. Har du verkligen problem med att första det?

Kommentera