NHL

13795 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1487320

Sv: Apropå ingenting...

Olle: Än om du bara begåvats med ett öga borde väl det ögat se att Hedman får slåss med bara en arm större delen av slagsmålet? När han väl får lös höger armen har han tröjan över huvudet och när han till slut får ordning på allt så backar ju Ladd därifrån.

Hedman är ingen fighter, men man kan inte påstå att han skämde ut sig när han inte ens fick använda båda armar. Sen hade han såklart kunnat åka på stryk ändå, men att Ladd inte ger sig när han ser att Hedmans högerarm sitter fast är jävligt fegt. Måste säga att Victor försvarar sig försvånasvärt bra med en arm:P

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Monno: Haha! Hedman sitter väl inte fast just mycket mer än Ladd?

Jag undrar vem det är som är enögd i det här fallet. Ladd släpper båda sina handskar efter att Hedman har varit på och slagit honom mot ansiktet och slår ut med armarna som för att ge Hedman en chans att släppa sina handskar. Hedman törs inte göra detta, Ladd märker att Hedman inte vill slåss och då släpper han Hedman. Då åker Hedman direkt iväg och ska bråka med Byfuglien istället varpå Ladd hämtar Hedman och spöar honom fullständigt.

Det du sen ser som att Ladd "backar undan" är ju något han gör för att han märker att Hedman inte kan försvara sig själv. Hedman får tröjan lite över huvudet och då slutar Ladd att spöa honom vilket jag tycker är ganska schysst. En annan sak som han gör är att han först tar av sig sin egen hjälm (för att motståndaren inte ska skada händerna på visiret) innan han sliter av Hedmans hjälm.

Hedman ÅKER ju på stryk och han skämmer ju VISST ut sig. Han blir benådad från en fight och då åker han iväg och muckar med en spelare som redan sitter fast mot plexit. SEN får han pisk. Om Hedman inte hade åkt iväg och bråkat med Byfuglien efter att Ladd släppt honom så hade det inte blivit något mer av den situationen.

Kommentera