NHL

13868 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1487327

Sv: Apropå ingenting...

Monno: Haha! Hedman sitter väl inte fast just mycket mer än Ladd?

Jag undrar vem det är som är enögd i det här fallet. Ladd släpper båda sina handskar efter att Hedman har varit på och slagit honom mot ansiktet och slår ut med armarna som för att ge Hedman en chans att släppa sina handskar. Hedman törs inte göra detta, Ladd märker att Hedman inte vill slåss och då släpper han Hedman. Då åker Hedman direkt iväg och ska bråka med Byfuglien istället varpå Ladd hämtar Hedman och spöar honom fullständigt.

Det du sen ser som att Ladd "backar undan" är ju något han gör för att han märker att Hedman inte kan försvara sig själv. Hedman får tröjan lite över huvudet och då slutar Ladd att spöa honom vilket jag tycker är ganska schysst. En annan sak som han gör är att han först tar av sig sin egen hjälm (för att motståndaren inte ska skada händerna på visiret) innan han sliter av Hedmans hjälm.

Hedman ÅKER ju på stryk och han skämmer ju VISST ut sig. Han blir benådad från en fight och då åker han iväg och muckar med en spelare som redan sitter fast mot plexit. SEN får han pisk. Om Hedman inte hade åkt iväg och bråkat med Byfuglien efter att Ladd släppt honom så hade det inte blivit något mer av den situationen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Olle: Så du menar att Ladd inte står och måttar slag med en arm och den andra armen håller han fast Hedmans tröja med? Och i samma situation så sitter Hedmans arm fast. Du kan ju omöjligt inte se det?

Ja som sagt Hedman är ingen fighter, Ladd är inte känd för att backa för fighter. Hedman hade nog åkt på smisk iaf. Men Ladd får in en jävla massa slag medans Hedman sitter fast, det går inte att förneka.

Kolla 0:53 - 1:00 så ser du att Ladd får en rätt bra start.

Redigerad kommentar

Kommentera