NHL

12718 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1566331

Sv: NHL 2013

yngwie:

Sjuk jävla bra match mellan Detroit - Chicago . " bara 1 - 1 " efter massvis med chanser och Chicago är ett riktigt bra lag, 22 matcher utan förlust efter ordinarie tid. 2 bra målvakter och helt sjuka räddningar har vi fått sett. Chicago tar bonuspoängen och borde haft 3 som spelet var , dominerade matcher tyckte jag. Nu är det Islanders - Ottawa.

+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL 2013

Vad tror vi herrar inför NHL-draften i sommar då? En rejält stark top 10 lista finns ju men sen smalnar det av ganska rejält, även om det finns fynd att hitta som kan komma att blomma ut till superstars senare.

Nathan MacKinnon vs Seth Jones ser ju ut att vara de två absolut ohotade två förstavalen. Finns ju en svensk med på och det är ju Elias Lindholm i Brynäs då. Mja jag sitter med spänd förväntan för att se vad som händer framöver. :)

Det finns ju som sagt en uppsjö av killar som kan bli riktiga storstjärnor! Hunter Shinkaruk, Griffin Reinhart, Josh Morrisey, Ryan Pulock, Sean Monahan eller Finlands motsvarighet till Seth Jones, Rasmus Ristolainen.

Kommentera