NHL

14302 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2611267

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Var tog spontanidrotten vägen?

"På min gata i stan", eller mer på landet, eller i ett villaområde för att vara mer exakt, där spelades (små) turneringar, mest sommartid i fotboll.

Men även tennis. Och grejen var att vi barn/ungdomar skötte det mesta själv. Det kunde vara med två hockeymål bara på gatan utanför där man bodde, eller så gjorde vi banor på tomten med den plattaste gräsmattan. Vintertid lirade vi såklart hockey. Återigen hade vi sarg 👍 Den hjälp vi behövde var spolning av is. Skottning skötte vi själva.
Men här var vi något färre och åldersskillnaden var tyvärr något för stor för att vi "knattar" i 10-11-årsåldern skulle ha någon större chans. Men riktigt jäkla kul det hade vi ändå!!

Idag ser man ingenting av det här längre. Återigen, allting som rör barn och ungdomars aktiviteter är alldeles organiserat idag, tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Nej, inte ens i min förvirrade värld spelar man tennis mot hockyemål!🤔🤭😅 Men skitsamma! Tennis och landhockey är två skilda företeelser, ja, för den som nu i motsats till undertecknad inte insett detta.
Kommentera