NHL

13879 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #834794

Sv: Foppa till Nashville
Jag tycker inte det känns så otippat. Av de lagen det spekulerats om så tycker jag Predators och Ducks (och kanske San Jose) har känts som helt klart hetast alternativ. Ett eastern-lag tror jag inte Flyers hade velat, och Peter själv tror jag inte skulle vilja ha spelat i t ex Detroit (efter Avs-åren). Lite likaså med t ex Dallas och Vancouver.

Känns, som ni redan skrivit, kul att han nu kommer till en potentiell Stanley Cup-vinnare! Kul med ett lag som är skridskostarka, även om jag i ärlighetens namn inte har alltför stor koll på Nashville sen tidigare. Det får väl bli lite ändring på det nu, haha.

Timmonen och Foppa i PP känns ju intressant också. En bra back för honom i powerplay, äntligen.

Traden var antagligen det bästa för Flyers del, det enda sätt de garanterat kunde få ut något för honom med tanke på Peters ovilja att skriva på kontrakt inför nästa säsong eftersom han inte vill lova något förrän han vet hur det känns med foten (vilket jag tycker är ett bra beslut av honom).

Att bli bortttradad känns väl antagligen lite sådär för honom just nu. Lojal som han är tycker han nog att det är riktigt jobbigt att lämna Flyers och lagkamraterna nu, och även på det privata planet att lämna sina polare. Dessutom, att värma upp och göra sig redo inför match och sedan få beslutet bara sådär. Det är nog lite blandade känslor just nu för honom.

Men han verkar ju ändå nöjd och jag tror Nashville passar jättebra.

Vad tror ni om kedjekamrater? Kariya känns väl som trolig. Sullivan?
Kommentera