NHL

13883 inlägg · 804 ämnen

Foppa till Nashville

834858 · » Till forumet


Sv: Foppa till Nashville
jonmannen:

Dom lär väl få så lov att spräcka nån kedja om dom inte har planerat att ha Foppa som backup på bänken.
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
Miss_Avalanche: Käriya och Sullivan känns ju som den troligaste omgivningen jo, men kanske man inte vill spräcka inspelade kedjor heller? Iaf inte direkt utan träna in dom. Men ptja så är det ju NHL också sen när har nån klubb fegat, nytillkommna spelare tycks ju gå in i de två första linesen vad de än heter :P
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
Jag tycker inte det känns så otippat. Av de lagen det spekulerats om så tycker jag Predators och Ducks (och kanske San Jose) har känts som helt klart hetast alternativ. Ett eastern-lag tror jag inte Flyers hade velat, och Peter själv tror jag inte skulle vilja ha spelat i t ex Detroit (efter Avs-åren). Lite likaså med t ex Dallas och Vancouver.

Känns, som ni redan skrivit, kul att han nu kommer till en potentiell Stanley Cup-vinnare! Kul med ett lag som är skridskostarka, även om jag i ärlighetens namn inte har alltför stor koll på Nashville sen tidigare. Det får väl bli lite ändring på det nu, haha.

Timmonen och Foppa i PP känns ju intressant också. En bra back för honom i powerplay, äntligen.

Traden var antagligen det bästa för Flyers del, det enda sätt de garanterat kunde få ut något för honom med tanke på Peters ovilja att skriva på kontrakt inför nästa säsong eftersom han inte vill lova något förrän han vet hur det känns med foten (vilket jag tycker är ett bra beslut av honom).

Att bli bortttradad känns väl antagligen lite sådär för honom just nu. Lojal som han är tycker han nog att det är riktigt jobbigt att lämna Flyers och lagkamraterna nu, och även på det privata planet att lämna sina polare. Dessutom, att värma upp och göra sig redo inför match och sedan få beslutet bara sådär. Det är nog lite blandade känslor just nu för honom.

Men han verkar ju ändå nöjd och jag tror Nashville passar jättebra.

Vad tror ni om kedjekamrater? Kariya känns väl som trolig. Sullivan?
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
Paddan: Jao men hade Foppa sagt att han skulle spela nästa säsong så hade man kunnat gjort en kontraktsförlängning redan nu. Snider sa ju också att han hellre hade skrivit ett 3-4 års kontrakt med Foppa istället för att vara tvungen att trada honom. Nu knde inte foppa ge något konktret besked och då fick de göra det bästa av situationen
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
jonmannen: Största anledningen måste väl ändå varit att om de inte tradat bort honom nu så hade han ju kunnat gått till vilket lag som helst kommande säsong och Flyers hade i princip fått nöja sig med en tom plats i laguppställningen som ersättning. Nu fick man ju i varje fall några unga och... förhoppningsvis utvecklingsbara spelare som ersättning.
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
Deas: Ska vara någon muntlig överenskommelse då. Största anledningen till att Flyers kände sig tvingad att trada honom var ju för att han inte kunde ge dom något besked om framtiden. Att Foppa återvänder till Colorado nästa säsong är inte heller en högoddsare direkt då han gett indikationer på att han kan tänka sig bo där i framtiden och har hus kvar.
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
Paddan: Det snackades om Radulov plus förstavalet, alternativt Bobby Ryan plus deras förstaval om han gått till Anaheim.

Jag tror båda sidor är nöjda faktiskt. Nashville ändrar inte på nuvarande trupp, har utan den där backtalangen grym bredd på backsidan i vilket fall och deras 1a val kommer ju vara nr 30 totalt om de tar hem President Trophy.

Flyers får draftval och två talanger, och har ju ändå chansen att signa Foppa igen i sommar.
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
Deas: Tror jag läste någonstans att exempelvis det tredjerundsval som Flyers fick för Foppa troligtvis kommer att ändras till ett förstarundsval till ifall Foppa skulle skriva på för Nashville kommande säsong. Intressant också att läsa att många skribenter tycker att Nashville kom billigt undan, medan Poile tycker att de fick betala ett väldigt högt pris för att kunna knyta till sig Po... nä, jag menar Foppa.
Kommentera

Sv: Foppa till Nashville
jonmannen: Fortsätter han i NHL har han säkert nån överenskomelse med Flyers. Fast jag gråter inte om han byter lag, Penguins-fan som jag är.

Nashville är verkligen ruggigt starka. Otrolig bredd på alla positioner.
Kommentera

Foppa till Nashville
Otippat känns de som. Men han kommer ju verkligen till en poteniell Stanely Cup vinnare. Fast det känns ju inte som att det är ett lag han fortsätter i kommande säsonger (om det blir några)
Kommentera

834858 · »