NHL

14230 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #886580

Sv: Anaheim vs Ottawa, Stanely Cup Finals
Wayne Gresky: Nu är det inte klart än, vinner Ottawa sina hemmamatcher genom sin förstakedja så finns det Conn Smythe-kandidater även där.

Dock tror jag precis som innan helt och hållet på Anaheim, men Samme har nog ändå fler spelare än de två du nämner före sig i kampen om Conn Smythe. Skulle hela slutspelet sett ut som de två första finalmatcherna hade det dock inte varit mycket snack om saken.

Anaheims tredjekedja, ledda av Samme, har på två matcher inte bara stoppat Ottawas stjärnkedja, utan också överglänst dem i det offensiva spelet genom att göra hälften av Anaheims fyra mål.

Han är otroligt bra. Hoppas han får fortsätta blomma ut offensivt i NHL så hans karriär inte blir en kopia på Sundström. Alltså talangfull center som stämplas som enbart defensivspecialist och inte blir poängmakare förns efter återkomst till Sverige.

Förhoppningsvis får han någonstans inom några år chansen som andracenter. Något som känns avlägset just nu i Anaheim iom. Madonald och Getzlaf (fan vad det sistnämnde utvecklats föresten).
Kommentera