NHL

14257 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #891369

Sv: Silly Season 07-08
Paddan: Ett månne mer lättföretåeligt alternativ. Saxat ur AB:

”Edmonton Oilers hockeyklubb vill klargöra de olyckliga och aldrig tidigare skådade omständigheter kring Edmonton Oilers och Michael Nylander.

På söndagen den 1 juli 2007 förhandlade Kevin Lowe, Oilers General Manager, och Mike Gillis, Michael Nylanders agent, fram ett flerårigt spelarkontrakt i NHL med start 2007-2008. I ett skriftligt dokument till Oilers bekräftade Gillis uppgörelsen.

Medan Oilers arbetade vidare med förberedelserna inför tillkännagivandet av Nylanders kontrakt den 2 juli fortsatte samtidigt förhandlingsprocessen med andra free agents, baserat på att Nylander i framtiden skulle bli en viktig del av spelartruppen.

Men när Oliers väntade på att det underskrivna kontraktet från Nylander och Gillis skulle skickas tillbaka upptäckte Oilers genom allmänna uttalanden att Nylander på eftermiddagen den 2 juli också hade ingått ett långt kontrakt med Capitals.

Oilers kan inte erinra sig någon liknande händelse i klubbens historia. För klubbens och fansens bästa intresse undersöker och överväger Oilers varje form av möjliga svar.

Av juridiska skäl kommer inte Edmonton Oilers Hockey Club i nuläget att diskutera detaljerna ytterligare”.
Kommentera