NHL

13888 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #992382

Sv: Trades
WarhawK: Jag tycker inte det. Det är inte värre än traderna för Foppa, Tkatchuk och någon jag glömmer ifjol.

Armstrong och Christensen är 3e-kedjakillar. Espositos utveckling har stagnerat helt de senaste två åren och 1a valet blir ett lågt sådant.

Pittsburgh fick precis vad de behövde. En stabil back och en forward åt Crosby. Och vilken forward sen, hahaaa! Detta utan att offra Staal.

De är nu contenders, och jag ser chansen att re-signa Hossa på åtminstone ett år som helt ok. Nästa säsong spelar Malkin och Staal fortfarande på sina rookie-deals, och i vilket annat lag skulle Hossa hellre spela? :)

Visst kan ha gå i sommar i jakt på ett längre kontrakt, men ska man satsa gäller det att välja när chansen är god nog att göra en uppoffring. Det här är ett sådant år för Pittsburgh och uppoffringen är relativt liten.

Malone - Malkin - Sykora är en av ligans klart bästa kedjor nu. Lägg till en kedja baserad på Crosby och Hossa och det blir en jääävligt jobbig kombination för motståndarlagen. De har även klockrena, tvåvägsspelande forwards till tredjekedjan, och bra, tuffa gnuggare i fjärde.

Backbesättning är nu också helt ok. Mycket hänger på Conklin/Fleury, men prickar någon av dem in formen så kan det gå långt.
Kommentera