NHL

13795 inlägg · 804 ämnen

Trades

1354501 · » Till forumet


Sv: Trades
Någon som hänger med under trade deadline? Har ju hänt en del större grejer redan före sista dagen, men något stort lär ske rimligtvis.
Kommentera

Sv: Trades
JimmyH: Ja, jag läste det i artikeln. Jag var lite off på NHL ett par säsonger så det hade jag helt missat. Synd och skam är det ännu en gång då enligt mig.
Kommentera

Sv: Trades
Dream Team: Han har ju spelat där tidigare. Och det var också efter "idiot"-beteendet.

De vill väl vinna Stanley Cup och behöver en billig målskytt då lönerna är maxade mot taket. Han gjorde väl iaf 44 poäng på 66 matcher förra säsongen.
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Nej, nej, nej, varför ända in i h-vete var Red Wings tvungna att värva idioten Bertuzzi??? Där sjönk, tyvärr, mina sympatier för laget radikalt.
Kommentera

Sv: Trades
Strålman till calgary i sällskap med Colin Stewart och torontos 7:e val 2012 mot Wayne Primeau och Calgarys 2:a val 2011
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k: Dennis Bonvie verkar vara den som har rekordet i totala antalet utvisningsminuter i AHL. Till och med förra säsongen hade han samlat ihop 4520 utvisningsminuter på 875 matcher.

""I tell guys when they come in: ’If you have to do what you’re doing, (fine), but for the most part, play the game. You don’t want my job. You want to be a better player. Instead of scoring five goals a year, you want 15 or 20. You want to be better and go after your opportunity that way. Yeah, if you have to do it, you do it, but you don’t want to focus on doing that all the time because that’s not the easiest way. It’s not the easiest, mentally. It’s not the easiest, physically. ... You don’t want this job."

www.eliteprospects.com/player.php?player=11814
Kommentera

Sv: Trades

Såg att Brian McGrattan nu är klar för Calgary.
Gick in på hans stats och såg hans utvisningsstatistik från AHL,

2003-2004: 327 min på 66 matcher. Äret efter spelade han 71 matcher men hela 551 minuter. Helt makalöst att nästan ha 8 min i snitt per match som utvisad.

På 197 matcher i AHL har han 1053 utvisningsminuter. Undrar vad rekordet är för han borde väl vara nära.

Kommentera

Sv: Trades
WarhawK:

Den främsta anledningen till att Komisarek spelade allstar-match i vintras var att Canadiensfansen röstade som dårar för att de ville se så många hemmaspelare som möjligt vara med. Carey Price var ju också med trots att hans säsong var... ja inte direkt av allstar-klass iallafall.
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Då är det kanske rätt stor chans / risk att Axelsson vänder hemåt till Sverige igen då kanske. Fast i och för sig så pass specialiserad han är på att ta udden av motståndarnas topplinor och powerplay borde han vara intressant för andra klubbar där borta - trots åldern.
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k:
Samma speltyp en defensiv specialist som kan spela lite mer fysiskt än Pebben så kan nog räknas som ersättare till han
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Har du koll på Steve Begin som går till Boston nu från Dallas? Kan det vara en ersättare till Pebben där borta eller är det en spelare som bör få en större roll i Boston?
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k:
Jo Schenn men förutom det ser det mörk ut
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: 10 - 20 års av total mindless hockeyledning sätter sina spår. Snacka om jobbigt läge egentligen. Man har ingenting av värde. Absolut ingenting.
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k:
Nää det har dom nog inte , men å andra sidan har dom inge 1:a lina heller så är väll bara Blake men förutom han känns det tomt och då är han ju ganska ojämn oxå
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Skickar man Kaberle måste man ta in en back som i alla fall vet var målet ungefär ligger. Man har väl ingen konstruktiv back kvar i så fall?
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k:
Exelby är ju en tuff spelare oxå så man ser ju var målet varit i Toronto

frågan är ju om burken skickar iväg Kaberle mot en topp forward
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Haha. Jo du. Toronto och Rangers är i ett kapitel var för sig. Jag ser att man vill ha lite mer tuffhet i laget och det får man via Komi och även Orr dyker väl upp där. Än så länge imponerar det inte.

Förlitar man sig blint då på Kaberle eller har man mera på gång. Ska bli spännande att se vad herr Burke hittar på. Ska det bli ett nytt Anaheim?
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k:
Komi är ju allstar back och spelare jag gärna skulle sett i Rangers iaf istället för överbetalda lallare som Rozi och Redden
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Komisarek ja. Första rundare är det ju men ändå. Vet inte om jag är så imponerad över en lönedump och sedan få det man fick.

Man kanske satsar all in på att få första tjing i nästa års draft.
Kommentera

Sv: Trades
Dragan 2k:
Lönedump för dom signade precis Komisarek
Kommentera

Sv: Trades

Följer TSN:s tracker här lite grann och kör ett getöga på eliteprospects.com och ser det som Toronto plockar på sig. Det spelar tydligen ingen roll vem som är GM. Man ger upp bra spelare och tar emot skit.

Traden Kubina mot Exelby känns ju jäkligt het.

Kommentera

Sv: Trades

Wayne Gresky:

Nu jublar Warhawk när Donald Brashear är klar för Rangers.

Kommentera

Sv: Trades

Wayne Gresky:

Öhlund klar för Tampa Bay!

Kommentera

Sv: Trades

Wayne Gresky:

Då kan vi stryka  Lecavallier i Canadiens då eller ?

Kommentera

Sv: Trades
Gomez till Montreal mot Higgins och McDonagh (plus en del junk på respektive sida) borde innebära att Montreal inte längre är intresserade av Sedins.
Kommentera

Sv: Trades
Pronger till Philly tydligen.
Kommentera

Sv: Trades
Rykten om att Heatley begärt en trade och HF exploderar. Varenda lag med självaktning har minst en Heatley-tråd och supportrarna föreslår glatt att man ska skicka iväg sina överbetalda föredettingar mot Dany. Varenda Rangers-förslag innehåller Rozsival. Ska bli kul att följa hur det hela utvecklar sig. :)
Kommentera

Sv: Trades
T T:
jepp det är nån som har snott min shift knapp
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Har du bytt bort alla dina versaler?
Kommentera

Sv: Trades
nu börjar det röra på sig , calgary byter till sig olli jokkinen och coyotes får i utbyte matthew lombardi , brandon prust och 1:a val

ankorna bytt till sig pettri nokelainen och boston får steve montador
Kommentera

Sv: Trades
Paddan:
colorado lämnar ifrån sig jordan leopold till calgary och får i utbyte lawrence nycholat , ryan wilson och ett 2:a val

sen lite waiver nyheter . toronto plockat upp gerber från ottawa och eric reitz från rangers . dallas plockat upp brendan morrison .
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Mikael Tellqvist får byta Phoenix mot Buffalo. I gengäld får Phoenix ett draftval i fjärde rundan av Buffalo.
Kommentera

Sv: Trades
flyttar mig till denna tråden nu eftersom passar bättre

enda traden hitills är ottawa får pascal leclaire och ett 2:a val och columbus får antoine vermette

sen går rykten nu om jokkinen till calgary

och filip kuba i ottawa resignat 3 år och tim conolly i buffalo resignat 2 år
Kommentera

Sv: Trades
Ja det började bra för Pens. Storförlust, Gill -3 och Hossa skadad. :P

Jaja, det ska visst inte vara någon fara. Han är borta högst i en vecka sägs det.

Han och Sid får göra comeback samtidigt med dunder och brak =)
Kommentera

Sv: Trades
Deas: Äh kör Malkin-Crosby-Hossa i en kedja. ;)
Kommentera

Sv: Trades
Hawerchuk: Crosbys kedja ska lira offensivt i vilket fall. I vems sällskap ser man helst att han gör det, Armstrongs eller Hossas? Hossa är dessutom en bra tvåvägsspelare, och inte bara en flashig sniper.

De kan nu behålla succékedjan med Malone, Malkin och Sykora, samtidigt som de slänger ihop en till kedja baserad på Hossa och Crosby. Good times :)

rbn: De fick ju precis en sådan back i Gill. Det de varit sämst på i år är PK. Samtliga nykomlingar (Gill, Hossa och Dupuis) är mycket bra i den spelformen.

Visst är backbesättning bäst rent offensivt iom. killar som Gonchar, Whitney och Letang. Att defensivt stabile Eaton tyvärr är skadad bidrar inte direkt heller, men Scuderi och Gill är även dem fina, defensiva pjäser.
Kommentera

Sv: Trades
yaqop: Salei är nog bättre värvning än gamle Foote. Deras försvar bör nog kunna bli rätt hyfsat dock.
Kommentera

Sv: Trades
rbn:

Avs ser mycket vasst ut framåt då alla är med, men bakåt?
Försvaret har ju fått en uppryckning mot ifjol med Hannan och nu även Foote men jag tvivlar på att Budaj/Theodore är något som bär ens till en conference final.

Om nu inte Theodore känner för att spela som då han var bland dom bättre i NHL känns dom båda som lite för mkt varannan dag, spika igen ena kvällen för att släppa in 6-7 nästa
Kommentera

Sv: Trades
Deas: Blir det inte lite kaka på kaka nu i Penguins? För mycket lir och för lite grovjobb.
Kommentera

Sv: Trades
Deas:
Håller med, Pittsburgh blir ruskigt farliga nu. Crosby/Hossa är inte att leka med. Dock saknas nog ett par stabila backar med defensiven som inriktning.

Colorado kan även det bli en liten outsider om Foote, Salei och Floppa glider in bra i rostern.
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Jag tycker inte det. Det är inte värre än traderna för Foppa, Tkatchuk och någon jag glömmer ifjol.

Armstrong och Christensen är 3e-kedjakillar. Espositos utveckling har stagnerat helt de senaste två åren och 1a valet blir ett lågt sådant.

Pittsburgh fick precis vad de behövde. En stabil back och en forward åt Crosby. Och vilken forward sen, hahaaa! Detta utan att offra Staal.

De är nu contenders, och jag ser chansen att re-signa Hossa på åtminstone ett år som helt ok. Nästa säsong spelar Malkin och Staal fortfarande på sina rookie-deals, och i vilket annat lag skulle Hossa hellre spela? :)

Visst kan ha gå i sommar i jakt på ett längre kontrakt, men ska man satsa gäller det att välja när chansen är god nog att göra en uppoffring. Det här är ett sådant år för Pittsburgh och uppoffringen är relativt liten.

Malone - Malkin - Sykora är en av ligans klart bästa kedjor nu. Lägg till en kedja baserad på Crosby och Hossa och det blir en jääävligt jobbig kombination för motståndarlagen. De har även klockrena, tvåvägsspelande forwards till tredjekedjan, och bra, tuffa gnuggare i fjärde.

Backbesättning är nu också helt ok. Mycket hänger på Conklin/Fleury, men prickar någon av dem in formen så kan det gå långt.
Kommentera

Sv: Trades
Tuff kille den där Fletcher.
Kommentera

Sv: Trades
Christian Bäckman till Rangers , i utbyte får Blues ett 4:e val

Hal Gill till Pittsburgh mot ett 2:a och 5:e val i draften som går till Toronto

Marian Hossa och Pascal Dupres till Pittsburgh oxå för Angelo Esposito , Eric Christiansen , Colby Armstrong och ett 1:a val oxå , skaplig ersättning för en ev rental för Atlanta
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK:
Chicago fortsätter satsa ungt och intressant. Om de får behålla sina ynglingar är de contenders om ett par år!
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Colorado kan nog bli rätt farliga i ett eventuellt slutspel.

Washington kan ha gjort ett par rejäla fynd.

Huet mot en andrarunda liksom?

Fedorov mot Ruth? Ovechkin kanske kan få den äldre ryssen på humör igen.
Kommentera

Sv: Trades
Islanders bytt till sig Rob Davidson från Sharks mot Islanders 7:e val

Vancouver bytt till sig Matt Pettinger från Washington i utbyte mot Matt Cooke
Kommentera

Sv: Trades
Paddan:
ja nå sånt fattade jag det som oxå , hörde inte riktigt allt som sades dock eftersom min FF dog
Kommentera

Sv: Trades
WarhawK: Om jag förstod rätt var dealen mellan Avs och Blue Jackets gällande Foote ganska komplicerad.

Ifall Avs går till Stanley Cup slutspelet detta år får Blue Jackets ett förstaval för 2008, missar man slutspelet får de ett förstaval för 2009.

Skulle Foote resigna med Avs nästa säsong får Blue Jackets ytterligare ett draftval av Avs. Detta med reservation för att jag kan ha hört fel.
Kommentera

Sv: Trades
Paddan:
Columbus får backen ted ruth för fedorov
Kommentera

Sv: Trades
Sergei Fedorov tradas från Columbus till Washington.
Kommentera

1354501 · »