Nolby Hockey

1395 inlägg · 112 ämnen

Träningsmatch Nolby - IK Polar Beers

907207 · » Till forumet


Sv: Träningsmatch Nolby - IK Polar Beers
The Fat Bastard:

Jäkla galningar!, är det mike66 och håckla som huserar här, månne???.
Kommentera

Sv: Träningsmatch Nolby - IK Polar Beers
westerlind:

Olle spelade nationalsången som vanligt.

http://www.snor.nu/im...icture.jpg
Kommentera

Träningsmatch Nolby - IK Polar Beers
Det blev en fantastisk tillställning när hjältarna från Nolby idag mötte de råbarkade Polar från Sollefteå på Löta Arena kl 13:00.

Hemmalaget ställde upp med bl a den kraftfulle skridskoeleganten Micke Ludvigsson i första formationen och legenden Håkan Forsell i målet. Håckla är antagligen den ende målvakten i världshistorien som hållit nollan i alla matcher. Ingen vet varför, men en het teori är att det kan bero på att mästaren från Hemmanet har en kropp som är perfekt anpassad till ett hockeymål.

Och hur gick matchen?

Nolby hade inledningsvis svåra problem med den hårfagre centern från Ramvik, L Jack som ideligen kom anstormande som Ybussen. I bakvattnet följde alltsomoftast ettervemyran Tony Montaigne som med ideliga fulknep och skamgrepp retade gallfeber på medelmåt... medelpaddorna.

Nolbys forne hjälte Miike lackade plötsligt till och gjorde en fantastisk uppåkning från egen zon och skickade sen stenhårt in pucken rakt i högra krysset bakom en förvånad Bo Baz. Tyvärr blev målet bortdömt, då det var periodpaus.

Nolby gav dock inte tappt utan fortsatte frenetiskt att attackera, dock utan resultat. Matchen gick till förlängning, men inget mål kom. När klockan till slut blev 23:00 ledsnade vaktmästare-innan Kamilla A och släckte lyset.

Miike och Håckla blev lite förvirrade när allt blev svart, men vis av tidigare erfarenheter antog man att kvällen var slut och ringde efter taxi.


IK Polars kampsång, hör länk>>
Kommentera

907207 · »