Nolby Hockey

1398 inlägg · 112 ämnen

Inlägg #884869

Sv: Trevligt!
Da Bike: Man lyfter på hatten för dessa alster. Favoriter i repriser får vara denna fredags klämdags tema.

Här kommer en höjdare:

"Hej ISMANNEN! ! ! !


Är det hälsosamt att se på hockey? Jag har hört om några som fått stryk när de tittade. Men de måste ha varit sundsvallare - varför slog de inte tillbaka?


MVH - westerlind - Brynis

------------------------------------------------------------------------

Den 1 september 1939 inledde den tyska armén ett förkrossande blixtanfall mot det underlägsna Polis. Trots tappert polskt motstånd, krossades polackerna av de framryckande tiska trupperna på några veckor. Så startade det andra världskriget. Men så långt som till ett tredje världskrig tackvare hockeyaggrISiviteten, så långt ska vi inte gå i detta avsnitt av Fråga ISMANNEN.

Denna liknelse med det andra världskriget och hur hockeyagressivitet kan utveckla sig till något positivt tänkte jag nu försöka förklara i korta ordalag. Jag tänkte först skriva om fred, men freden la jag snabbt på hyllan eftersom detta handlar om håkky. Hur ger hockeyn då utlopp för aggrISivitet? Kanske Frösön har bidragit till att vi ännu inte har sett ett tredje världskrig bryta ut eller kanske t.o.m. det är lilla Nolbis förtjänst i slutändan? Jag ändrade mig då återigen mycket snabbt då jag först nu insåg vad det hela igenkligen handlade om.

Slutsatsen är mycket enkel: Det gör inget om du går ut och proppar en MoDoit-sate, sänker en äcklig Skellefteåitare eller hjälper en skitig Sundsvallare att bada i vängåvan. Det är inte bara trevligt - du gör samhället en björntjänst. ...och bevarar därmed freden i världen.

Så var det med det och nästa gång ska vi skriva lite om det ISkalla kriget, alltså det krig som startade efter det att andra världskriget var tillända.

Mvh/ ISMANNEN

Ps. ISMANNEN har is från andra världkriget innanför kallingarna."
Kommentera