Övrig hockey

10027 inlägg · 1131 ämnen

Hardy, en hetsare (?)

368077 · » Till forumet


Sv: Hardy, en hetsare (?)
Huge: Mja, ok då. Jag får väl motvilligt hålla med dig där. Jag kan inte med karln bara. :)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Ford Prefect: Njaa... Tror att kritiken från hockeyhåll sas, dvs övriga tränare och ledare, den tar han nog åt sig till en del. Det är väl murvelkritiken han mest inte kan med....

Sri, måste dra nu.
Matdags.... *magkurr* :-)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Huge: Problemet är väl snarare att han är övertygad om sin egen förträfflighet och eftersom han tror att han vet allt bäst så finns det ju ingen som har rätt att kritisera honom eftersom de då inte är tillräckligt insatt. ;)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Ford Prefect: Hehe.... Det där med isen och korven har jag inte hört förr. Måste tipsa Wennerholm. Han kan säkert vrida till det på nå´t sätt... ;-)

Allvarligt, jag tror inte Hardy är rädd för kritik. Har iaf inte sett några tecken på detta. Problemet(?) är att han anser den komma från folk som inte är insatta ordentligt. Bättre att han frågar oss här på SpS. Vi som HAR koll menar jag.... :-)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Huge: Det gör han väl visst det. Han är ju framme stup i kvarten och gnäller om att elitserien är för dålig, tränarna är för dåliga, materialförvaltarna är för dåliga, publiken är för dålig, isen är för dålig och korven är för dålig. Gnäller man och kritiserar får man vara beredd att ta kritik tillbaka.

Och våga fan inte säga emot! ;)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Ford Prefect: "Extra fånigt blir det då när han ändå uttalar sig i parti och minut..."

Det är väl snarare det han INTE gör, därav medias aversion mot honom.
Får man inga intervjuer så gäller det att göra ngt av det lilla som Hardy släpper ifrån sig. Kan man sedan vinkla det hela till dennes nackdel, då är det ju ännu bättre. Även om man håller med i sakfrågan... :-)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Magnus:

Jo, allt handlar tyvärr om pengar :S

Nu är det 2 st på top 10 :)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Aija: Du har helt rätt i att det är färre och färre utländska "stjärnor" som kommer hit men fler och fler medelmåttor som skall ersätta svenska medelmåttor som vill tjäna lite flis utomlands i 27-32 års åldern. För tio år sedan var 6 av de 10 bästa i poängligan utlänningar. Ser man på topp 20 var 10 utlänningar, nu är det 5 av 20...
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Magnus:

2+3 poäng av finländare, hehe :)

Men så mycket utländsk dominans är de väl inte i ES ändå?
fan, titta på FM-ligan där det är 4 utlänningar bland dom 10 första i poängligan, och då kan jag tillägga att det brukar vara mera!

Och om man ser på ES så är det endast 1 utlänning bland top 10.
Det skulle ju betyda att utlänningarna i ES är sämre än i Finland, så är det väl, och så kommer det antagligen vara ganska länge om inget ändras, då tänker jag framförallt på begränsningarna av utländska spelare.
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Kan inte låta bli att nämna Linköping- Färjestad 3-0 efter första angående framtiden för Svensk hockey. 3 mål och 3 ass har delats ut varav 0 för svensk hand.
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Mattias - 74:

ibland
haha
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
MoK:

Tycker Hardy har rätt...

Finnar hatar man väl :)
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Carina: Inga journalister vinklar väl något för att fånga tidningsköparnas uppmärksamhet? Kan det vara så illa menar ni.
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Huge: Jag har inte läst artikeln. Jag kände mig inte särskilt intresserad av att läsa den tidigare, och ännu mindre nu.

Hardy hatar pressen, pressen hatar Hardy. Hardy tycker att alla andra än han själv är inkompetenta så han behöver minsann inte försvara sig mot nån kritik. Han är Hardy, Guds son. Extra fånigt blir det då när han ändå uttalar sig i parti och minut och delar ut kritik till allt och andra. Antingen bemöter man kritik och förtjänar rätten att kritisera andra, eller så håller man helt enkelt käften.

Och nej, jag har inte särskilt mycket till övers för kunnandet hos Expressen och Aftonbladets reportrar heller.
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Carina: Expressen och Aftonbladet--Om sanningen ska fram.
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
Huge: Men självklart är Hardy en rasist av stora mått och uttalandet är säkert inte alls taget ur sitt sammanhang. Expressen är en respekterad tidning som aldrig skulle få för sig att vinkla nyheterna. Jodå, så är det....
Kommentera

Sv: Hardy, en hetsare (?)
En liten uppföljare, för att visa hur de s.k "experterna" resonerar, fast i en annan sak. Visar dock lite grand på hur pass mkt expert man egentligen är:

När Skellefteå förlorar mot AIK hemma med 3-4, då är det tydligen en superskräll. Hade man bemödat sig om att kolla upp lagens tidigare möten under säsongen, hade man förmodligen inte basunerat ut det hela som en superskräll.
Att börja hemma som jättefavoriter (i medias ögon) mot ett lag som inte har mkt att förlora är alltid svårt. Det vet alla som sysslar med hockey i ngn form. Tydligen inte de s.k experterna....
Kommentera

Hardy, en hetsare (?)
Följande uttalande av Hardy kunde man läsa i gårdagens Expressen:

" Finnarna intresserar mig inte. Dem hatar man ju och hoppas att de ska få en smäll."

Nu har Expressen naturligtvis dragit igång stora artilleriet. Folk har anmält Hardy för hets mot folkgrupp. "Det värsta man hört" osv osv...
Mattias Ek kräver en offentlig ursäkt samtidigt som han anser att Hardy har rätt i sakfrågan.
Mattias och alla andra med sunt förnuft vet ju att det var i just sakfrågan som Hardy gjorde ett uttalande, dvs att det finns för många utlänningar i ES. Finnarna togs som ett exempel pga att dom faktiskt dominerar kraftigt bland ickesvenskarna.
Tror man att Hardy hatar finnar som personer, då är det så att man ser det man vill se, och inget annat.
Expressens nålstickskampanj mot Hardy fortsätter och det är väl iofs inte så förvånande. I stället för att med en gång skriva vad Hardy egentligen menade, väljer man att avsiktligt misstolka hans uttalande för att ge igen lite grann för gammal ost.
Man trodde ju att de s.k experterna vuxit ifrån sandlådestadiet, men många sitter fortfarande kvar bland sina spadar och hinkar....
Kommentera

368077 · »