Övrig hockey

10027 inlägg · 1131 ämnen

Nya HS

44206 · » Till forumet


Sv: Nya HS
Marcus: Suveränt! Det har känts lite motigt att komma klivande över timrås tröskel... ;)
Kommentera

Sv: Nya HS
Gone: Nu har ni som kommit via andra lags hemsidor en gemensam "neutral" ingång till HS. Ni klickar in er på www.hockeyligan.se och fortsätter därifrån som vanligt. =))
Kommentera

Sv: Nya HS
DIFferent> annars kunde du ju valt Goa Gubbars hemsida ;)
Kommentera

Sv: Nya HS
DIFferent> Visst är det intressant hur mycket man själv skriver och andra. För att se vilka som deltar aktivt i debatter. Men sedan att koppla det till en status som egentligen inget ger är ju en annan sak.
Kommentera

Sv: Nya HS
Mike66> Jasså det är så illa menar du :) Desperata hockeybrudar haha
Kommentera

Sv: Nya HS
Skalpjägaren>>>> tack för url-tipset. Nu slipper jag gå in på Brynässidan. (no offence, BIFare...)
Kommentera

Sv: Nya HS
Chefen lyssnar. Informationen som ni vill ha läggs i min "att göra" lista.
Kommentera

Sv: Nya HS
Ang att kunna se hur många inlägg man skrivit; Vad jag menar är att kunna se det på sin egen profil. Listor är ointressant för mig också, och jag blir också rätt skeptisk inför ev dyngspridare som vill upp. Å andra sidan, kanske medverkar de till att få folk att överhuvudtaget skriva? Nä, vad jag saknar är att kunna kolla in hur mycket JAG har skrivit och ev polare jag är nyfiken på. Det var rätt trevligt att se hur man klättrade mot hundrastrecket... :-)
Kommentera

Sv: Nya HS
Jag tror Marcus har läst vad vi skrivit,,HAHA när man talar om trollen så dyker det upp både Rinksnack och OS-Snack..Härligt detta med HS....Bra jobbat Marcus
Kommentera

Sv: Nya HS
MoK GG:
Klart att man får många ovänner också men dom är som tur är få...Och släng inte ut en bild jag varnar dig, brudarna blir som tokiga oavsett hur man ser ut, dom gillar karlar här på HS ;))))
Kommentera

Sv: Nya HS
Mike66> Nej fan avundsjuke nog det minsta man kan kalla det. Men du måste vara ohygligt populär.. eller impopulär :) 25 000 är mycket om man jämför med resten. Får la kasta upp en bild på mej sp folket kikar in.. hahah. Ja kämpa på så ni slipper kvala. Bättre AIK och Linköping trillar dit.
Kommentera

Sv: Nya HS
Gone:
Ja jag funderar starkt på att ansluta till det politiska istället. Detta med hockey går ju inget vidare, torsk mot Kattorna i supportermatchen den 30/12, 13-7..... Men vi ska ta en revansch på dom nånn gång i vår och efter det så får vi se....Och A-laget går det ju inte mycket bättre för. Men jag ska avvakta tills 50 omg är spelade. Kan ju tänkas att man hade kommit långt med dessa dryga 25,000 besökare som röstdeltagare istället...Kanske vi ska ha ett eget HS parti. Jag tar gärna på mig kandidatur delen....Släng er i väggen Sossar & Moderater för snart är mike the man invald...Snälla Timrå IK Vägra Kval så att jag slipper..!!!!
Kommentera

Sv: Nya HS
MoK GG:
Luktar lite avundsjuka tycker jag...Kan ju inte rå för att alla brudar kollar in min profil. Har t o m tagit bort mitt foto för att bromsa profilbesökarna men det bara fortsätter att öka...Iaf så är det jäkligt rolig att vara en så populär person....FORZA TIMRÅ IK och Vägra kval....
Kommentera

Sv: Nya HS
Självklart ökar risken att det skrivs en massa ´dynga´ men då finns det flitiga moderatorer till hjälp. Listorna är bra för det ger ytterligare en dimension till HS, tycker folk att det är kul med listor så låt dem tycka det. De som inte gillar dem tittar någon annanstans.

Att mike är poppis har väl inte undgått någon... Riksdagsvalet till hösten? ;)
Kommentera

Sv: Nya HS
Gone och DIFferent> Tycker personligen det är högst pointressant att se hur mycket man skrivit eller andra skrivit. Sådanna här listor och status ökar ju bara risken att folk skriver in en massa dynga för att komma högt upp på listorna... hur kul e det då? Såg en lista hur många gånger nån kikat in din profil mike66 har 25535 nästa ligger på 10257 sen 400 och nedåt... 25 000? Vad 17 gör han så intressant? Låter lite skumt tycker jag.
Kommentera

Sv: Nya HS
Jo det kan man lugnt hålla med om att HS vart Mycke bättre och roligare att navigera i
Kommentera

Sv: Nya HS
DIFferent>>> Det går att hålla koll på hur många du skrivit, om du ligger topp 50 på skribentlistan åtminstone. Kolla startsidan.
Kommentera

Sv: Nya HS
nya HS är helt suverän...
Kommentera

Nya HS
Det här var ju en uppfräschning som hette duga! Helt klart kula tt logga in för första gången det nya året. (Hm.. kanske inte ksulle sagt det där.... f'låt avbrottet!)

Men jag saknar en sak... nu går det itne att se hur många inlägg man skrivit, jag menar på profil-sidan. Känns tråkigt... de började ju bli så många... ;-) Kanske lika bra förresten, nu behöver ingen skämmas, he, he.

God fortsättning, hockeydårar.
Kommentera

44206 · »