Övrig hockey

10027 inlägg · 1131 ämnen

Peter Forsberg

676093 · » Till forumet


Sv: Peter Forsberg
250kg kärlek: Kan inte annat än hålla med. Visst är han en gudabenådad hockeyspelare men det är helt uppenbart att kroppen säger ifrån och han borde lägga av innan han drar på sig nåt som han får lida av resten av livet. Han behöver ju knappast spela för att överleva, i alla fall inte rent ekonomiskt.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
mok: Håller med, han har gjort sitt. Men det underliga är att han alltid får 2 gubbar på sig så kedjekamraterna får större spelrum.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
250kg kärlek: Kan bara hålla med dej har haft dom tankarna ett tag gällande Forsberg. Hans kropp skall ju hålla ett antal år till så lägg ner hockeyn o åk hem o spela golf :)
Kommentera

Peter Forsberg
Med all respekt för denna underbara spelare. En spelare som tillhört de absolut bästa spelarna genom tiderna. Men är det inte dags att lägga rören på hyllan och koppla ner?
Uppenbarligen håller inte hans kropp för den påfrestning det innebär att spela hockey. Skadorna avlöser varandra, borta en månad då, två veckor en annan gång.

Jag förstår om det är svårt att lägga av när man besitter såna kunskaper på en hockeyrink, men jag tycker att det är dags för Foppa att spendera de pengar hans artisteri genererat, istället för att gång efter annan tvingas konstatera att hans kropp inte håller.

Missförstå mig rätt, R.I.P Hockey Foppa.
Kommentera

676093 · »