Övrig hockey

9983 inlägg · 1125 ämnen

Inlägg #2206

Sv: Tabellen
Får väl som hockeyfantast fylla i med en sluttabell som jag ser den. Har inte gjort en så noga research av lagen utan gjort den efter hur jag tror att det kan gå. Jag tror dock inte att mitt kära MIF kommer så högt upp i tabellen detta grundar jag på MIF:s på papperet bedrövliga backar.
Nåväl här följer tabellen o kommentarer!

1. Brynäs (Elitseriens bästa backbesättning, har flera skridskoskickliga forwards förutom Molin som kan ställa till det för övriga lag samt en av elitseriens bästa målvakter i Asplund.
2. Färjestad (Jönsson, som betyder oerhört mycket han kan lyfta hela laget, målvakterna lite osäkra kort)
3. Djurgården (Förlorat många men ett mästarlag faller inte ihop så lätt, har fortfarande en stark stomme kvar)
4. Frölunda (Årets överraskning, Rönnqvist i målet betyder att man nu har en riktigt bra förstemålis, bra försvar, och en tränare (Evensson) som är sugen på hockey igen.
5. MoDO ( Bra målvakter, Kim Staal och duktiga juniorer som vanligt)
6. Malmö (I bästa fall så kommer Mif så här högt upp, målvakter o anfall är kanonbra, men det går inte med så dåliga backar-tyvärr)
7. SSK ( Ja, detta är nog en chansning, ruskigt bra nyförvärv, bra målvakt i Wanhainen, stabilt försvar (i allsvenskan iallafall) Sett till nyförvärven så ska SSK gå till slutspel.)
8. LHC (Inte en chansning utan jag tror att LHC kommer att gå till slutspel ganska enkelt och till och med bli bättre en 8:a. Bra nyförvärv med mycket elitserieerfarenhet)
9. Luleå (Att Luleå överhuvudtaget har kunnat spela SM-slutspel de senaste åren har berott väldigt mycket på Myllys, förlusten av honom tror jag blir mer än kännbar. Förlusterna av Renberg, Kucera o Hostak kan nog ersättas. Men ett lag utan en stabil målvakt får det svårt även om målskyttet är bra.)
10. AIK ( Har värvat ihop ett halvt lag med många finnar och det är ju som bekant inte alltid så bra, Sjögren kommer nog att lyckas men tyvärr så kan nog AIK glömma slutspel.)
11. Timrå (Tyvärr så får nog Red Eagles kliva ner i kvalserien, andra året är svårast och nu vet övriga lag var man har Zäta, förlorat många starka kort och värvat alldeles för dåligt)
12. HV 71 ( Som smålänning så borde väl jag skämmas men HV är inte bättre än såhär, man ska tänka på att föregående säsong blev skaplig tack vare att de inköpta spelarna under säsongen lyckades direkt. De spelare som man hade och som inte blev skadade var inte speciellt lyckosamma.)
Kommentera