Rögle BK

24872 inlägg · 5175 ämnen

Forum

« · 1574070 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Kvalserien 2013

Visst är det härligt med ödmjuka supportrar med någon förmåga till objektiv analys av hur ens eget lag uppfattas av andra.

Samma typ av stolthet som hos den här gossen? http://gfx.aftonblade...legg 

+5
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
K70: Ner med er - kom aldrig åter själlösa lag. Mer spännande saker väntar för snart är vi klara för eliten - bäva månde elitserien för här kommer Sveriges mest älskade idrottsförening:

LEKSANDS IF - STÖRST BÄST OCH VACKRAST!!!!!

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

zigge: Ja du, om en bal på slottet är som Rögles säsong i elitserien 2012/13, så ÄR den fullständigt långtråkig och dötrist. Och inte ett enda dugg underbar, någonsin, någonstans!

Jag hade kunnat säga att det var kul så länge det varade, men det var ju ärligt talat inte ens det... med några vackra soloprestationer från nr 50 som lysande undantag. Såklart känns det för djävligt med ett så kollektivt och massivt magplask när vi nu fick "gratischansen" att med en del stolpe-in gå upp igen för ett år sedan. Nu kan det dröja länge innan den chansen kommer åter. Men i gengäld kan man ju hoppas på att det åtminstone blir lite roligt att gå och se på matcherna igen?

+1
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

K70:When you see the light...Its the train coming!!

Jaja, nya tag i AS i höst! Vad är väl en bal på slottet?

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

K70:

Tänkte säga grattis men säger beklagar istället

Kommentera


Sv: Kvalserien 2013

zigge: Ja visst blev man överraskad igår... men nej nej nej, det kommer ÄNDÅ inte att hända:-/ På tisdag faller säkert allt ihop igen och så står vi där med ännu en nolla i målprotokollet framåt.

Förvisso har min "ignorerataktik" varit framgångsrik förr - ju mer jag bryr mig, desto sämre går det och vice versa - så det bästa för Rögles del är väl att jag gräver ner mig i en grop på tisdag och sitter där utan kontakt med omvärlden tills resterande matcher är färdigspelade. Då, kaaaaanske hoppet skulle kunna finnas? 

Å andra sidan vill man ju passa på att njuta av Mästaren, nr 50, den ynkligt korta stund vi har kvar honom, vilket gör det svårare att ignorera matcherna:-(

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

K70:VAD kommer inte hända? Det som redan hänt? Nu har ni ju TIK på gaffeln, med ev 9 poäng efter nästa möte, så är NI med i matchen iaf! O VEM gjorde hattrick?? :-)

Men självklart måste ÖIK elr Hela Sveriges (löne-)LAG börja darra, OM...

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
Bonäs norra: ja haha med mer än halva kvalserien kvar....
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
Berka: Leksandsfolket har redan korkat upp champagnen.
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
K70: Det brukar räcka med strax under 20 poäng för att klara sig kvar i kvalet
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
Berka: Känns som att vi måste ta poäng i alla resterande omgångar om den drömmen ska leva vidare.....! Men det kommer inte att hända. För vi har helt enkelt inte ett lag för elitserien, utan ett medelmåttigt allsvenskt lag som det ser ut nu. Det är bara att hacka i sig, och grubbla över hur man ska kunna bygga upp något igen och helst på lång sikt. 
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
K70: Känns som att ni måste ta poäng nästa omgång borta mot Timrå om elitseriedrömmen ska leva vidare!
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

Nej plötsligt känns den slitna klyschan mer korrekt än någonsin:

AVGÅ, ALLA!!!

Och först av alla att avgå borde vara den solariebrände bilhandlartönten Blomsterberg. Fy fan vilket hån mot allt vad man trott att Rögle stått för! Inget ont om Hellkvist såklart, utan enbart mot de idioter som inte kan bereda en fighter med sådant kunnande och sådant stort Röglehjärta plats när han är redo att fortsätta?!

Att ta in Björn hade verkligen kunnat gjuta mod i styrkorna, ena de trötta supportrarna och samla krafterna om igen i en sannolik kommande allsvenska. Men nej nej! Låt oss inte göra det! För vår nuvarande organisation är ju SÅÅÅ bra! Och så komplett. Och så felfri. NOT!!!

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

Men detta rykte.... Björn Hellkvist. VÅR Björn Hellkvist. Grönvitare än de flesta. Nu redo för en häpnadsväckande comeback trots sin sjukdom.

Men en comeback som tränare i..... M. I Mmmmmaaa. I Mmmgrnrfvzx. Nej, mina fingrar vägrar att skriva det. Snälla, säg att det är en ond dröm, ett bisarrt skämt?!? :-(

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

jå1: Helt korrekt! Röglefansen har ju faktiskt inte ensamrätt på att tycka synd om sig. Eller att vara härdade av bedrövelser genom år av oinfriade förhoppningar och plågsamma grundserier... Så ok, vi kör lite till, men jag kan inte undgå att tänka på att liknelsen i dagens lokaltidning med en förarlös traktor. Som kör ner i ett dike.

Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
K70: Jag vet hur det känns, jag är ju Timråit. Bara bita ihop o köra:)
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
jå1: Tack för uppmuntran:-) Jag får göra ett försök om jag är ledig och det inte blir fler klass2-varningar för snöstormar... men det känns ärligt talat inte särskilt lockande längre utan bara som någon nödvändig plikt.
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
K70: Än är det inte över. Seså, åk på matcherna och stötta ditt lag.
+1
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013

Carl Lejonkräk: Ja jag har i alla fall gett upp helt, och det hade jag väl i princip gjort redan före gårdagens match... känns ungefär som att ha ett gammalt och sjukt husdjur som väntar på avlivning. Man vet att det är det enda alternativet, det gör ont just då men man vill bara förkorta lidandet fram tills det är över.

Något gott hade det överdrivna och obefogade varslet om snöstorm i Skåne med sig, nämligen att jag inte skaffade någon biljett till gårdagens match utan kunde somna ifrån eländet hemma i soffan.

Kommentera


Kvalserien 2013
Ja vad säger man. Åttonde året i rad.... Rögle, vi ger oss aldrig? Hoppas att det i alla fall tänder till lite så man får uppleva någon form av hockeysäsong 2012/13, oavsett hur det slutar.
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
Metal Guru: Kan meddela att det är INTE en behaglig vårdag i Skåne... isande snålbåst som går genom märg och ben. Men Sumo-Hawkan förflyttar sig alltjämt, grymt kämpat!
+2
Kommentera


Sv: Rögle BK säsongen 12/13

Missa inte att följa vår främste bloggare Jonas "GrönvitaSumo" långa promenad från kl 05 söndag morgon: http://www.sydsvenska...-vandring/

En av hittills mycket få grönvita hjältar denna säsong....

+3
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70, jå1:Nej verkligen ingen rolig sits - jag minns ju själv häromåret, när allt såg nattsvart ut - ända tills sista, förlösande matchen mot SSK! Heaven o Hell - very close!
+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70: Förstår vad du menar. Vi blev piskad hårt av allt o alla i slutet av förra säsongen, Kvalserien kändes ganska hopplös på förhand, Men det gick ju:)
+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
jå1: Förvisso! Jag trodde ju inte heller på att Rögle skulle tråckla sig vidare förra året... men man blir liksom så totalt matt och nedslagen av dessa noll-mål-framåt-matcher, så det ökar inte ens vilja att asa sig in till arenan och stå där och glo i ett par timmar. Hoppas därför åtminstone på lite mer inspiration både för egen del och framför allt för lagets del när de här avslutande "träningsmatcherna" (äntligen) är över.... 
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70: Kvalserien ser man aldrig fram emot som es-lag. Väl där kan allt hända dock, vem trodde att vi skulle vinna den förra säsongen?
+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
Jaha. 0-10 på de två senaste matcherna. Härligt, Rögle. Som vi ser fram emot kvalserien denna gång.... eeeeh... eller inte:-(
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

zigge: Ha ha! Jag orkar inte ens logga in här så ofta nu, så min första tanke var "Fy fasen vad taskigt, ironi i all ära men man måste ju inte trycka upp stövelsulan i ansiktet på den som ligger en meter under mark".

Men då tolkade jag alltså inlägget som en drypande ironisk kommentar efter gårdagens "fantastiska" 0-6-resultat:-D Sedan tittade jag en gång till på datumet och insåg att det faktiskt inte framstod som fullt så ironiskt i förhållande till den förrförra matchen.... ha ha! Och tack för vänligheten att gratulera till de sällsynta poäng som någon gång då och då råkar falla in på RBK-kontot.

Dock undrar jag själv verkligen om kvalserien kommer gå som en dans.... och i så fall vilken sorts dans:-/

Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

K70: O Segertåget bara rullar på,ehh? GRATTIS ännu en gång! 

Kvalserien kommer ju gå som en dans!

Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70: Visst var Roger Melin tränare för RBK i en kvalserie där ni ställdes mot LHC som han redan gjort klart med till nästa säsong? Lex Forsberg alltså.
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70:Jaa, det VAR ju surt ikväll - halvminuten kvar, går ridån ner - du får glädjas åt det lilla, som tex Juuuuuuuuuhamatti's sköna straff!
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

zigge: Haha! Ja, det var något lurt där...?! Lillasysters fans - om det finns några kvar - har haft väldigt, väldigt, vääääldigt många anledningar att tröttna förut.

Jag önskar ibland att jag kunde känna lite av den gamla, härligt genuina och starka skadeglädjen som när Mif snubblade på målsnöret i eller på väg till kvalserien år efter år efter år i Ejendals arena, bland annat under Bagdad-Bobo Simensens ledning. Trots alla fina dyra värvningar. Så att fansen (och Pöööörcy) slet sitt hår likt matadoren i Tjuren Ferdinand på Kalle Ankas julafton. Det var tider, det! 

Men nu har de haft det så eländigt så länge, på alla plan, så man orkar liksom inte mer än konstatera fakta. En så hängiven och engagerad och vettig supporter som MrMadhawk till exempel vore värd ett betydligt bättre öde än ett sådant katastroflag. Sådana fans måste man beundra oavsett vilket lag de har råkat fastna för, och det stör min förmåga till att känna den sanna och starka skadeglädjen. 

Men - sedan är det ju också så att skadeglädje gör sig lite bättre om ens eget lag hade lyckas med någonting, någon gång:-/ Kasta sten i glashus, typ.

Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

K70: Men det finns ALLTID de som har det än värre! Tex lillebror vid bron till Danmark.

Medveten sammanblanding i papperstidningen? MIFare som redigerare i Häxpressen?

Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
Ja ja ja. C'est la vie. Vad vore en vår utan Rögle i kvalserien? Som en jul utan tomte. En omelett utan ägg. Sommar utan grillning. E6 utan bilar. Kändisprogram utan Lillbabs. Facebook utan vänner. Ingen anledning att hetsa upp sig, traditionen lever vidare och allt är som vanligt.... år efter år.  
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

Tänk att man skulle bli kär i en femton år yngre finländare. 

Juuuuuuuuuhamatti. Jag gör vad du vill. Bara du fortsätter, så som bara du kan. Puss. <3 <3 <3

+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70:Fölåt!!! :-(  :-(  Alla jävla trender bröts, tyvärr för fel lag ikväll.
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70: Noterar att mina klagomål resulterade genast i ett mål närmare kvittering, det var fint i alla fall! :-D
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
zigge: MoDo, för FAEN! Det blir inga gillapoäng från K70 för att strössla med poäng mot Växjö.  :-(
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

K70: Hehe, han e betydligt bättre med klubba än framför en mick!

Fler som gillar han, MW på AB.

Får se om vi kan "hjälpa" Er ikväll!! VL som storsatsar, ännu mer.

Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

zigge: Ja nu jäklar knyter vi nävarna och borrar ner huvudena och bara KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Det ger sig under de kommande hyperviktiga matcherna mot Timrå, Växjö och AIK hur långt det bär!

Älskade, fantastiske, underbara, Juhamatti, vår regerande konung i Lindab Arena. Förutom att han är fantastisk att se in action så är han också så rysligt söt i sin extrema obekvämhet att bli intervjuad, vrider sig och drar i kläderna och fnattar sig i ansiktet som om han vore under tortyr:-D Här efter gårdagens match: http://hd.se/24hd/?cl...tTime=0m0s

Det blir lite väl långt att resa till bortamatcherna, i alla fall mot Timrå, men jag ska sitta klistrad vid rapporteringen. GO GO GO Rögle - VI ska vinna och bekämpa! 

+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
zigge:
Timrå är fortfarande väldigt farliga.
De kan vinna och bekämpa! 
+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70:MEN, vad e på gång? Med Lintner o din favvo Aalto, verkar ju detta bära långt - HUR långt? Mkt viktig match mot TIK på lördag nu - ska nån få chansen slippa kval?
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70: Kyss Karlsson, så bra det går nu!! O Lintner producerar.
+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
K70: Ja, om man är Röglesupporter då alltså.... (beklagar för motståndarlaget lite sådär i förbifarten också, av allmän hövlighet)
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
Lesky: Yippie-kay-yeh!!!! TACK!! Helt freaking wunderbar ju!
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13
Grattis till 3 välförtjänta poäng ikväll! (igen)
+1
Kommentera

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

Lesky: Tackar tackar, det får gärna bli en vana även om det fortfarande känns besynnerligt och ovant med TRE poäng - på en enda match:-)

Hade nu de andra bottenlagen kunnat förlora idag, så hade vi ju nästan anat det där strecket långt bort i horisonten.... men man ska väl inte gapa över fullt så mycket när vi nu i alla fall fått lite segrar på sistone!

Kommentera

« · 1574070 · »