1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27029 inlägg · 5185 ämnen

Hjälten Bosse Ahl...

379256 · » Till forumet


Sv: Hjälten Bosse Ahl...
SECTION F: Volle o Fransson e helt super för allsvenskan, men inte för superallsvenskan. Man bygger ett lag bakifrån, utan Kennet J. hade Rögle BK aldrig spelat i elitserien..
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
Belix: Tyvärr så tror jag inte att det var rätt kille :(
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
Mygel: Helt otroligt vad begåvad den killen var hur f-n kan man så medvetet förstöra en given målchans för det lag man håller på. Hoppas det var rätt kille dom tog ut och att vi slipper se elendet i hallen på lång tid.
Sen att förlora på straffar tja det var väl vår tur att göra det. Men vi får inte glömma att Nybro spelade mycket bra efter sina resurser och manövrerade ut Rögle under långa stunder. Men endock det finns mycket i Rögles spel som gått framåt efter jul före hade vi förlorat en sådan match som denna.
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
Mygel: Ja det e helt rätt.
våra spelare e allt för tunna.tyvärr.
dom vågar inte ta för sig helt enkelt
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
SECTION F: Inte bara rejäla backar. Vi skulle behöva en handfull storväxta spelare så att vi inte förlorar varenda närkamp eller trängs undan så fort vi går på mål.
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
gasolin: jag förstår faktist inte varför det snackas om ny målvakt.
volle & fransson e helt super.
kanske ett par rejäla backar som vågar smälla på och även ta en smäll hade varit bättre. inte ens Ed Belfour hade varit bättre i RBK än vad nuvarande målisar är. med dom "backarna" vi har nu går det inte ,så e det bara.
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
Addemaan: några homofilbackar så det blir mer tryck bakifrån hade ju också varit nödvändigt i det här läget...
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
Bosse har han en del kvar att ge, men någon elitseriekvalitet håller han inte, en aning för ojämn (jämför kanonmatchen mot MIF med matcherna i Timrå, t.ex.). Därmed inte sagt att han inte skulle kunna dominera i Allsvenskan. Undrar dock om inte HV vill förlänga kontraktet ett år, för det finns inte många målvakter som kan stå bredvid nästan hela säsongen utan att gnälla, och sen gå in och göra bra insatser.

Möjligheten finns att man väljer att plocka upp Åkerlund från J20 och ha som andremålvakt istället, men jag undrar det. Han skulle garanterat vara bortkastad talang som en andremålvakt som nästan aldrig får stå några matcher.
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
gasolin: Tja, Bosse är en rolig prick... men vi skulle nog behöva en nunna som inte har släppt in något de sista 20 åren.
Vill inte på något sätt nedvärdera dagens målvaktsspel (såg inte matchen), men personligen tror jag att Rögle behöver stabila backar och ett helt gäng med forwards. Mer tyngd, någon som kan smälla på så att man får skrapa bort motståndarna från plexiglaset, någon som vågar ge och ta stryk framför motståndarnas och den egna kassen.
Ähh... ärligt talat så vet jag inte vad som behövs...
Jag är bara en tokig supporter som enbart vill att det ska gå bra någon gång - gärna när jag kommer på besök...
För det vore ju dikt och förbannad lögn att påstå att Rögle alltid vinner när jag kommer på besök...
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
Bosses kontrakt går ut efter denna säsongen: Honom ska vi ha
Jag vet att Bosse vill spela i Rögle. Pratade rätt mycket med han när han lira i Timrå o även på senare år. Kom inte o säg att Bosse e gammal, kolla på Robert Nordmark.
Hade varit kul med en RIKTIG förstemålvakt (har vi inte haft sen Kennet Johansson)
Bosse ska vi ha....
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
brass:
Bosse har bjudit lite på sig själv, precis som Pekka Lindmark kunde göra när det begav sig.
Det fanns fler profiler förr!
Kommentera

Sv: Hjälten Bosse Ahl...
The Punisher: Om det är nåt jag inte har fattat är det varför bosse har blett publikfavorit ibland kan klacken börja skrika "han har bosses röv" eller nåt liknande. Finns det nån förklaring eller är det bara som det är?
Kommentera

Hjälten Bosse Ahl...
... var nära att nolla räliga Malmö igår förresten. Aftonbladet skriver att "timmarna före match fick veteranen och publikfavoriten Boo Ahl beskedet att han vaktade målet från start - för första gången i HV-tröjan den här säsongen."

Men visst är Bosse en publikfavorit i Ängelholm med. Starkt, särskillt med tanke på att han aldrig spelat i Rögle tröja!
Kommentera

379256 · »