1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

26998 inlägg · 5183 ämnen

Inlägg #2196381

Sv: Slutspel 2021
Ful spelande SAIK... jag ger inte mycket för sådant ... skadar våra spelare. Tacklingen på Brithen var låg. Borde varit matchstraff där.
De tycks rikta in sig på att skada spelare. Med 35 skott borde matchen vunnits i tredje perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
Charliejfz: kan hålla med i mycket du säger och det är trist att ni haft spelare som utgått men att säga att vi medvetet spelar fult när det haglar krosschekingar på oss som domarna verkar strunta i att stävja ligger mer hos domarna än oss, klart vårat lag börjar vara slitet och då kommer dåliga beslut som ett brev på posten.
Tycker ändå att målskillnaden inte speglar matchen och domarna har gjort sina val om hur mål får gå till.
Hade dom sagt ej mål för spelare i målgården i tidigare matcher hade jag köpt att det inte blivit mål, men nu har dom lagt ribban här på samma sätt dom godkände erat mål då klubban var på vakten
Kommentera

Sv: Slutspel 2021
Charliejfz: Ja, kan bara hålla med. Bittert att förlora på det sättet, ok i schysst spel men det här ger tyvärr ingen bra eftersmak. Blir orolig för Brithens smäll trots att han kom tillbaka, hoppas läkarna har koll så han inte bara körde på vilja och adrenalin på slutet trots att han inte borde.
Kommentera

Sv: Slutspel 2021
Charliejfz: håller med dig där.. hur många spelare har ni fått skadade under denna serie ? 5 eller 6 va? inte fått med er något utav det.

sen det som hände Brithen hur blind är domarna egentligen?
Kommentera