1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27005 inlägg · 5183 ämnen

Inlägg #2202166

Sv: Slutspel 2021
HAS är Mellanmj: Det är jag som är moderator på Röglesidan och det är jag som tagit bort det inlägg du syftar på efter att det anmälts av annan användare (ej av Sven). Den enda övriga Röglemoderatorn f n är Belix, som vad jag kan se inte har varit aktiv eller inloggad på detta forum det senaste decenniet. Sven Savage har således mig veterligen ingen möjlighet att styra över vad som raderas eller inte på Rögledelen av forumet.

För övrigt har även ditt uppföljande inlägg anmälts, av annan användare (ej heller denna gång av Sven). Du är välkommen att skriva inlägg som har någon mer konkret bäring på Rögle BK här eller om andra lag var du vill, men det tillför enligt min mening ingenting med foruminlägg som i huvudsak går ut på att utveckla en personlig vendetta mot någon användare - oavsett vem eller vilken lagtillhörighet den har. Därav det föregående raderade inlägget.

Hur andra lags sidor modereras eller vem eller vilka som skriver i ditt eller andras tycke olämpliga saker där är något som jag personligen inte kan styra över. Dock utgår jag från att admin fortlöpande kan avgöra vilka som är lämpliga eller olämpliga att stå som moderatorer för olika delar av forumet.

Har du synpunkter på åtgärder eller brist på åtgärder från mig eller någon moderator eller annan användare, så föreslår jag därför att du tar det med admin direkt.

Jag har för avsikt att radera även detta inlägg, av samma anledning som föregående, men låter svaret stå en stund som upplysning för kännedom.
Kommentera