Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

?!

917703 · » Till forumet


Sv: ?!
Knegare:

Tror det var ett riktigt bottennapp, precis som det ser ut om ingen lina (förutom Krek´s då, som vanligt... ) fungerar på isen...

Som tur är så tror jag Mora får äta upp det ikväll! Efter det kan vi sova gott igen! =)
4-1

Sv: ?!
Ola: Nä nä...det där med bitterhet sitter i läänge för norrlänningar i allmänhet.

Å vad som gäller matchen oss emellan så kan vi ju inte spela mycket sämre än ikväll...hoppas jag...

Sv: ?!
Knegare:
Det är nog det som hände 2004 som fortfarande svider. Man tycker väl att bitterheten borde lagt sig vid det här laget.

Hoppas på en bra match mellan våra lag på torsdag.

Sv: ?!
Ola: Inget illa menat från min sida på frågan om internet. Det där med "hatet" mot ditt lag har med den gången ni gick upp å vi fick fortsätta harva längre ner på stegen...å det där med att det står om hat å död ska man nog ta med en rejäl nypa salt...jag menar...det där med att vara bitter är närmast nåt normalt å vanligt här uppe i norr.

Du kanske har hört orden från Ronny Eriksson om att man stiger upp morgonen tittar sig i spegeln å så var den dan förstörd...han är ju från Pitetrakten å det är ju ca. 8 mil till Skellefte så känslan är väl i stort sett densamma där.

Sv: ?!
Knegare:
Nej, jag är inte ny på internet. Jag tog dock kanske i lite. Men jag tror knappast att jag sett så mycket hatiska inlägg mot en icke ärkerival. Jag är dock sällan inne på den sidan. Det är när någon länkar till den. Varför detta hat mot Mora, eller finns detta hat mot alla elitserielag? Man kanske gillar att hata och döda.

Sv: ?!
Ola: Du är rätt ny på internet,va? Om du tycker det där är mycket så har du inte sett speciellt mycket du...äh...på hockeykultur.com är det bara ett gäng "hardcorefans" som diskuterar hockey i å runt Skellefte AIK.

Ni har nog fått ens en promille skit jämfört med våra länskollegor genom åren. Har du inget intresse i "vårat" lag ska du nog inte vara inne där å kolla...men du får gärna vara här å glutta å plita ner för det verkar som jag inte har speciellt mycket kollegor på denna sida numer...utan det verkar som om northpower.nu,svenskafans.com å TCIM är mer forum för de våra.

Sv: ?!
Hockeykultur.com finns det en sida som heter. Har aldrig någonsin tidigare sett så mycket hatiska inlägg mot ett lag. Är det Skellefteås "firma" som står för denna sida, eller?

Sv: ?!
Knegare:

Nu när vi äntligen får spela en match som gäller nåt där nere i SPY com Arena så vinner vi!

Sv: ?!
Knegare: Kom igen nu Löven!! Ge mig lite äkta skadeglädje enkväll som denna!

?!
javaf*n ska man tro om kvällens drabbing...himmel eller h-vete...borde bli seger men inget är som det ska vara då det gäller derby i V-botten...får hoppas att nåra i löven övertänder på Kriss å Öberg efter förra matchen...så vi får chansen i 5 min. pp tidigt i matchen...men det blir väl åt det andra hållet igen då...

917703 · »