Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Almtuna

455190 · » Till forumet


Sv: Almtuna
Svart-gula Emma: hur längesen var det när ni sist spelade i elitserien?hör hemma?jaja

Sv: Almtuna
jag hoppas att de är slutkörda av all träning och sparar sig till de viktiga matcherna. För jag tycker inte attd et sett såå bra ut. Jag är dock inte orolig för att förlora när det gäller. Men.. man vet aldrig!

Sv: Almtuna
Portello: Ja, precis...jag är också lite orolig över att vi kommer att "kollapsa" när det är matcher som gäller mycket, men jag tror ändå att i år så är så pass stabila så det inte kommer att hända. Men som sagt så finns det inga garantier i hockeyn.
Men jag tror och hoppas på dom denna säsong..;)

Sv: Almtuna
Bafucin: jo, det var ju ett tag sen vi spelade i eliteserien, och nu har vi väntat tillräckligt länge.
Det känns inte kul att spela i Allsvenskan då man är så överlängsen och vinner dom flesta matcherna, visst kommer vi garanterat att förlora matcher också men vi är ändå så pass överlängsa så det är inte ens kul. Man vill ju ha lite mer match i matcherna och det skulle vi absolut få mera av i Elitserien.

Sv: Almtuna
Svart-gula Emma: Men det gäller ju att vinna "rätt" matcher.Ni kan ju gå rent i allsvenskan men ändå missa es. Nu hoppas jag verkligen inte det blir fallet. Och visst, i år har ni ett väldigt bra lag.Verkar som att Kollar lyckas väldigt bra.Gör ju mål i var och varannan match.

Sv: Almtuna
Svart-gula Emma: Vda då hör hemma....? Det var väl länge sen ni spelade i elitserien och om man skall spela där så måste man förtjäna det. Det finns inget lag som "hör hemma" i elitserien.

Sv: Almtuna
Portello: Den stämpeln är borta nu. I år gäller bara en sak och det är Elitserien. Är så jävla trött på alla Allsvenska lag, skulle vara 1000 gånger roligare att spela i elitserien där vi hör hemma.

Sv: Almtuna
Svart-gula Emma:
Då gäller det att ni tvättar bort "Sämst då det gäller"-stämpeln.Hoppas ni verkligen gör det. Ser gärna derbyn mot er nästa år.

Almtuna
Det var ju bland dom sämre två första perioderna man har sett, tur att det tredje perioden var bättre så vi kunde plocka 3 poäng...;)
Man kan ju inte direkt påstå att säsongen har börjat dåligt, nu väntar bara elitserien..;)

455190 · »