Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

ES 09/10

« · 1176240 Till forumet


ES 09/10
jaha om en vecka är det altså Elitserie premiär borta mot Färjestad. Och nog finns det mer att önska om man ska titta på hur matchbilden såg ut igår då Skellefteå vann skotten överlägset men kunde bara göra ett mål. Som sagt och sen känns det inte som att Lasse har ersatt McD heller med nån riktigt bra spelare vi skulle behöva en forward till. Bara hoppas att Tenkrat och Ivan kan höja laget lite grand när dom ansluter annars så känns det som att vi kommer hamna på 5 eller 6 plats. Och fortsätter vi spela som vi gjorde igår kan det bli missad sluspels plats tyvärr. Men vi skulle behöva en Forward till åtminstone.

Sv: ES 09/10
ante08: Ni var värda poäng mot Färjestad!

Sv: ES 09/10
härlig seger mot Luleå ikväll och helt rätt av Publiken att dissa Jonte som var totalt osynligt ikväll.

Sv: ES 09/10
härlig seger mot Brynäs ikväll skönt att vi verkar vara hyfsade i powerplay i år som jag tycker funkade väldigt bra för oss idag. Och det avgjorde ju matchen till våran fördel också. Och Ivan får då mer än godkänt i hans första match tycker han såg riktigt bra ut ikväll. Hoppas vi nu tar 3 raka segern mot Hårde Hardys gäng på Tisdag.

Sv: ES 09/10
ante08: Bra jobbat , kul att SAIK vann idag. Jag tror/hoppas ni kommer att få mycket nytta av herr Tenkrat i vinter.

Sv: ES 09/10
ante08: Ni blir snäppet bättre varje säsong. Ni kanske har nått stort på gång :O

Sv: ES 09/10
Random: ja nog borde vi hamna bland dom 5 bästa lag i år nog. Kul också att Säcken vågar satsa på Junior och det är en bidragande orsak att Skellefteå ha så bra junior just nu. Och all cred till Mikael Engström som också ha gjort ett jätte jobb med att få fram dom här lovande juniorerna. Hoppas att även Säckens efterträdare fortsätter på samma spår. Hörde ett rykte för nån dag sen att det här skulle vara Säcken sista år i klubben sen vill han nog hem till Stockholm igen. Vilket skulle vara väldigt tråkigt eftersom jag tycker Säcken har varit en av Skelleftås bästa trännare på mycket länge.

Sv: ES 09/10
Tungt mot Djurgården idag grabbar :=)

Sv: ES 09/10
Random: en av de sämsta matcherna jag sett Skellefteå spela på mycket länge fattar inte varför vi ska falla in i Djugårdens spel varje gång vi möter dom. Jaja bara hoppas på bättring Mot Frölunda ett lag som jag tror passar Skellefteå lite bättre än Djugården rent spelmässigt.

Sv: ES 09/10
fyfan vilken skön seger idag och bentacklaren Thörnberg osynlig stort sett hela matchen.

Sv: ES 09/10
jaha det man kan lära sej efter dagens match är ju att sätter man inte chanserna vinner man inga matcher heller. Två missade frilägen hade vi satt dom hade vi nog vunnit den här matchen. Jaja nya tag mot Cluben på Torsdag då gäller det att vi sätter chanserna.

Sv: ES 09/10
härlig seger idag nu ligger Modo pyrt till. Och Bellmare gör en av sina bästa matcher den här säsongen. Och Hadelöv fortsätter att imponera en ny grym match av han idag. Men kanske är det dags för Pumba att kastas in i hetluften i nån av matcherna som kommer här näst. Har dock sett väldigt blek ut på träningarna i veckan så Pumba är långt ifrån den form han var förra säsongen.

Sv: ES 09/10
fyfan vilken härlig seger nu rycker vi ju lite i Tabellen också. Nä nu tar vi bara kaffe gänget på Torsdag så ser det här väldigt bra ut.

Sv: ES 09/10
fyfan vilken dålig match av Skellefteå idag. Ingen vågade ju äns tackla så den som bara får godkänd idag är junioren Oscar Lindberg som gör en helt okey match. Bara hoppas att vi rycker upp oss inför Frölunda på Lördag.

Sv: ES 09/10
ja ny värdelös match av Skellefteå idag tyckte man åkte runt som yra höns under hela matchen idag. Förutom i den sista perioden då man spelade okey. Sen tycker jag att Skellefteå ska börja spela mer fysikt för det har dom ju inte gjort dom två senaste matcherna. Och sen känns det skönt att Hadelöv ska stå imrron för Pumba var långt i från 100 procentig idag även om han gjorde några svettiga räddningar i mellan åt.

Sv: ES 09/10
fy fn vad Skellefteå spelade dåligt idag. I ärlighetens namn var väl inte Rögle så bra idag heller. Men Skellefteå måste ju lära sej att sätta chanserna vi får gör vi ju inte det vinner vi ju inga matcher heller. Bara hoppas att vi får tillbaka några spelare under uppehållet nu och framför allt Jimmy som jag tyckte saknades väldigt mycke idag. Och vad har hänt med Publiken strax över 4000 idag inte bra det heller.

Sv: ES 09/10
Varför har ni mer folk på träningarna än på matcherna? Strax över 4000 på matcherna och 500 pers mer på träningarna. Jag tycker att SAIK borde börja ta betalt för träningar och ha fritt inträde på matcherna så att allt fick rätt proportioner igen.

hockey.expressen.se/elitserien/1.1663528/nytt-publikrekord-vid-skellefteas-ispremiar

Sv: ES 09/10
Albert Hall: Ha ha ha...oooh så fyndig man kan vara...nu tror jag att lilla bubben måste gå ta sig en alvedon för den där stora tankenöten...

Sv: ES 09/10
Knegare:

Nu ska du inte vara spydig. Detta är faktiskt inte alls nått att skämmas för. Jag känner till ett annat lag som har samma problem, Nämligen Sunderbyns F-95 i basket. De har haft 6 personer på träning men bara 4 på match! Visserligen går deras matcher alltsomoftast klockan 8 på söndagsmornar, men ändå.

Inga jämförelser i övrigt, jag tror faktiskt Skellefteå AIK:s A-lag skulle vinna minst 7 av 10 matcher mot dessa duktiga tjejer. Om sporten var hockey alltså.

I jobbet är jag ibland till Skellefteå. Bland annat i torsdags. Jag träffade en skelleftebo och ville såklart snacka hockey. Följande intressanta konversation utspelade sig då:

Albert (infjäskande): Fan vad jag är imponerad av era publiksiffror på träningen!

Min skellefteåkontakt (killen heter Marklund): Ja, verkligen. Hur kul som helst. Jag är på varenda träning, imponerande att se hur hårt grabbarna kör.

Albert: Men vadå, ni spelar ju 55 matcher i serien, följer du inte dom?

Min skellefteåkontakt: Vaaa, matcher, vadå matcher?

Sv: ES 09/10
Albert Hall: Suck!! Ännu en komplexfylld lulesupporter...

Sv: ES 09/10
Well...en poäng är bättre än ingenting...det var ju trotts allt på bortais.

Nu skulle det bara vara najs ifall de våra kunde skruva till siktena nåra snäpp så skotten komme innanför målramen istället för stolpe,ribba å strax utanför...

Sv: ES 09/10
Puh!!

Sv: ES 09/10
Ännu en dag på jobbet...

Sv: ES 09/10
Aaaah!! Såå j-kla enkelt...åsså fick man se ett snyggt pass av Mr. Abbot...

Sv: ES 09/10
Sådärja...bidde tre poäng till...sista målet kändes lite "extra" bra då en ex. lövare sjabblade(Rahimi) strax före...

Sv: ES 09/10
Knegare: Men vá f..n! På 14 dar är du den enda som skrivit något i detta forum!! Är ni så få suppar i Skellhell? Vakna! Ni går ju som tåget i år!

Sv: ES 09/10
Fet-Ecke: Grejjen är väl att det finns andra forum för mina kollegor...typ hockeykultur.com northpower.nu tcim å svenskafans.

Själv blev jag tippsad hit säsongen/kvalserien vi gick upp av en TIK:are som man träffade i Thailand av alla ställen.

Å vad det gäller er så får ni mer än gärna haka på Norrlandståget...behövs fler tåg så det blir lite mer trafik häruppe...

Sv: ES 09/10
Knegare: Japp, vi försöker haka på! Tåget har precis rullat ut från perrongen! ;)

Sv: ES 09/10
Hoppas ni kör över Hv och att det blir NHL stuk på matchen med mycket tacklingar och hat på gris Hv. Det är för jävlig att se annabola Laine frökan Thörnberg fjollan Ledin kasta sig på isen gång på gång och grina för domaren när de får en tackling . Att sedan se dessa svin småflina när petre ligger skadad på isen är bara för mycket man vissar ingen som helst respekt för en spelare som har svåra skador. Har detta varit i NHL och de kört sina fega tacklingar och filmningar match efter match så har de inte vågat beträda isen utan att få någon som spöatt skiten ur dessa för alltid. HEJA SKELLEFTEÅ KROSSA HV71 hälsningar från TIMRÅ red supporter. ps ska se er match på tv kriga ner packet !

Sv: ES 09/10
Modano: Faktiskt så finns det förhoppningar på att nån Skellefte spelare "råkar" dra iväg en bentackling som trasar sönder Thörnbergs knä för resten av säsongen...han har f*n tjänat ihop till nåt sånt genom åren...ja redan förra säsongen var han på vippen avsluta Dimikratos säsong i förtid på just det sättet.

Sv: ES 09/10
Well...en pinne är väl bättre än ingen...lite surt känns det trots allt med tanke på hur nära det var till seger...allra helst med tanke på vad de flesta "förståsigpåarna" sade om vilken utskåpning det skulle bli ikväll...om att man fick höra av arbetskollegorna att imorrn ses vi väl inte...

Sv: ES 09/10
SUCK!!! Say no more...

Sv: ES 09/10
Snacka om krampaktigt pp i 5 mot 3...pass pass pass dutt pass pass fösning...SKJUT FÖR HELVETE NÅN GÅNG!!!

Sv: ES 09/10
Aaaaah...jävla tur att vi hade flyt tidigare i serien...inte nu...3 jävla förb. ramträffar...

Sv: ES 09/10
Knegare: Vad har hänt med AIK? Soppatorsk? Har verkligen tappat höst-formen. Nån logisk förklaring? Jag tyckte de spelade ju helt rätt senast mot MoDo, låg rätt i banan o så, möjligen saknades det lilla sista i offensiven, framför mål. Vad tycker du om Wargen så långt?

Sv: ES 09/10
zigge: Well...f*n vet! Det är väl bara att säga som Röbäckstattarn Elofsson...he ä ba å brytihop å kom igen!

Sv: ES 09/10
Knegare: imron gör vi som ljuset då vänder vi den dålkiga trenden god fortsättning förrsten.

Sv: ES 09/10
ante08: Jojo...snacka går ju...

Sv: ES 09/10
ante08: Det blev inte så och inte i kväll heller. Timrå IK vinner.

Sv: ES 09/10
skön seger ikväll. och för övrigt finns det bara en Gerog Vikström.

Sv: ES 09/10
ante08: PUH!! Såå efterlängtat...å kanske det viktigaste med denna seger är att det var våra Slovaker som fick sätta puckarna...Slovaker å Tjecker är ju världskända som de värsta hängskallarna då det börjar gå liite emot...

Sv: ES 09/10
Knegare: Jag förstår att det var efterlängtat med tanke på att SAIK förlorat så många matcher på raken. Att trenden bröts i match mot Timrå IK var inte så konstigt, många har lyckats bryta trender mot just TIK. Även många raka vinster har förbytts till förlust i möten mot Timrå, en liten tröst för oss Timråiter.
Grattis till vinsten!

Sv: ES 09/10
John K: Jo en får tacke...som jag tidigare skrev det där med Tjecker å Slovaker...jag har aldrig var för dom å deras så kallade hängskallar då det går liite emot...så man fick lite onda aningar då med Surovy fick en fjärde in i laget.

Vi ska ju trots allt inte vara ett topplag som kan försöka lita på andra toppspelare i laget...å andra sidan så får man hoppas det lossnar utav bara h-vete nu å då gärna imorrn mot era länsgrannar...fast Skellefte ligger ju nära å Norrbotten å varje dag ska ju vara mer eller mindre åt h-vete.

Ronny Eriksson har ju sagt att imorse då jag steg upp å såg mig i spegeln så var den dagen förstörd...en trots allt ganska normal tanke här uppe.

Sv: ES 09/10
Halvtimme kvar till mer ångest då...

Sv: ES 09/10
Ska inte jinxa...men snygga mål iallafall.

Sv: ES 09/10
Herrejävlar vilket gott slut vi fick trots allt...å Surovy har till slut börjat på att leverera...

Sv: ES 09/10
Å fy f**n...äntligen börjar det röra på sig igen...å som sagt...Surovy levererar deffinitivt igen...å kul att junisarna levererar dom också.

Vettif*n om inte Rundblad utvecklats efter sjabblet i JVM...den graben KAN lira!

Redigerad kommentar


Sv: ES 09/10
Alltså...va fan...man är helt jävla matt efter denna nervpärs...men tack så ända in i helvete Rundblad å Crippe.

Risken är G-I-G-A-N-T-I-S-K-T att man efter morgondagen på jobbet bland modoiter å lövare kommer ha senadrag i nyllet...känns som om mungiporna möts i nacken för närvarande... ;)

Sv: ES 09/10
Grattis SAIK till en otroligt bra säsong . Hoppas vi ses i semifinalen / Tikare

Sv: ES 09/10
Andersson: Hoppas kan man ju alltid...

Sv: ES 09/10
Knegare: You go and give them hell, boy!
Vinn ikväll för hela Norrlands skull!

« · 1176240