Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Miroslav Satan???

456167 · » Till forumet


Sv: Miroslav Satan???
ernie eagle:
visste man överhuvud taget om att det fanns två bröder Hossa?

Sv: Miroslav Satan???
Hodde: Vem trodde innan säsongen startade att bröderna Hossa skulle hamna i Mora?

Nåväl nu lirar förvisso Mora i ES men det är ett gäng böner som lirar på en päråker. Vägrar ta Mora på allvar innan de är etablerade och de dröjer ett bra tag till.

Så visst är oddsen större på att Miroslav Satan hamnar i en ES-klubb OM han nu väljer spel i Sverige MEN Peo Larsson är en erkänt skicklig sportchef med kontakter all over the world.

Men nu till en annan fråga? Var inte Richard Park klar för SAIK tidigare i höstas?

Blev det inget av den affären?

Sv: Miroslav Satan???
Emmaa*: Varför jag påpekade ditt inlägg var kanske inte just exakt ordagrant vad du skrev, utan för att det inte gav diskussionen något!

Nåväl ang. Satan, Jag tror nog att det finns en chans att han kan komma att dyka upp i Sverige, men chansen är nog lika liten som att Brynäs ska vinna SM-guld, men den finns!

Om han nu kommer så är det i första hand Elitserie klubbarna som har chansen att värva honom. Att han ska gå till SAIK är ungefär lika troligt som att Frölunda åker ned till Allsvenskan! (d.v.s. att näst intill omöjligt)

Sv: Miroslav Satan???
Svart-gula Emma:
Men för satan!

Sv: Miroslav Satan???
GulSvartaMalin: ja, precis..jag håller med dig..man kan ju iaf få drömma...;)

Sv: Miroslav Satan???
Åh gud, det vore ju en dröm om Miroslav Satan skulle komma till lilla skellefteå. En är ju en av dom bästa. Man kan väl alltid drömma?

Sv: Miroslav Satan???
Hodde: Men det är ju faktiskt så. Satan ska över allt , och folk tar förgivet att spelare väljer Sverige framför sina hemland. Men klart att jag glädjs med Skellefteå om Satan kommer, självklart. Men tro inte för mkt bara.

Sv: Miroslav Satan???
Fredriksen: Du kan ju glömma att jag ska glömma han....jag lever på hoppet..:p

Sv: Miroslav Satan???
Svart-gula Emma: Grannen min snälla du glöm SATAN !!!!!

Sv: Miroslav Satan???
Hodde: Ja, det kan ju stämma, men sen beror det ju på hur mycket dom vill ha han!!

Sv: Miroslav Satan???
Ang. Satan:
Jag tror iofs. att Satan fortfarande bara är ett namn för de Svenska ligorna, om han någonsin kommer att dyka om återstår att se!
Dock tror jag nog att om en elitserieklubb vill ha Satan så får de honom nog lättare än SAIK, både för att ligan har högre status och för att klubbarna i ES har mer pengar (förrutom Malmö och Brynäs).


OT:
Emmaa*: Försök att skriva seriösa inlägg eller så behöver du inte skriva alls, det är ganska tråkigt att försöka föra en diskussion när någon kommer in och skriver ett inlägg i form
"Miroslav Satan ska till all klubbar i sverige samtidigt."

God Luck!

Sv: Miroslav Satan???
Svart-gula Emma: Miroslav Satan ska till alla klubbar i sverige samtidigt .

Sv: Miroslav Satan???
Svart-gula Emma: Jag tror inte att SAIK kan komma nära de kontrakten HV71 ger! HV71 är en av de rikaste klubbarna i sverige och vill de ha en spelare ger de antagligen det kontrakt han förtjänar!

Sv: Miroslav Satan???
Hodde: Okey, ja, han väljer ju förmodligen Elitserien före allsvenskan, tyvärr...fast om han får bättre betalt i Skellefteå AIK, så varför inte...Om inte så kan man ju iaf drömma och hoppas att han väljer skellefteå AIK...;)

Sv: Miroslav Satan???
Svart-gula Emma: HV71 har ju också varit i kontakt med killen, han vill till sverige men inget är klart ännu. Däremot så tror jag nog att det är större chans att han går till HV71 är Skellefteå AIK...

Miroslav Satan???
Har hört rykten om att det kommer en viss Satan till just Skellefteå AIK!
Men som sagt är det bara ett rykte och det behöver inte vara sant, men man ju alltid hoppas..;)
Det vore enormt kul om en sån spelare kommer till Saik..så jag håller tumamrna på att han dyker upp snart..;)

456167 · »