Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Valeri Krykov

579763 · » Till forumet


Sv: Valeri Krykov
Antos: Är det inte?

Sv: Valeri Krykov
svennis:
ironi är inte en felstavning av strykjärn på engelska

Sv: Valeri Krykov
Åkerman: Hetaste!!! Du måste skoja!

Sv: Valeri Krykov
RöDaBaSkErN: Ingen fara. Klart alla vill hänga här på nätets hetaste forum...

Sv: Valeri Krykov
Antos:

ett eget forum??? *eek*

Sv: Valeri Krykov
RöDaBaSkErN:

Skaffa ett eget forum?

Blire fullsatt ikväll?

Sv: Valeri Krykov
Härligt.. Han blir ett ljus i mörkret efter alla spelarförluster inför denna säsong...

Sv: Valeri Krykov
Falahk: Hjärtat visade vägen till slut....

Sv: Valeri Krykov
ernie eagle: och nu har han kritat på ytterligare 2 månader för TIK

verkar vara svårt att läga av i år, inte bara salo som gör comback efter att ha slutat.....

Sv: Valeri Krykov
mattias - 74: Valeri Ktykov var på väg att avsluta sin karriär redan innan förra säsongen. Men övertalades att köra 1år till. Den främsta anledningen var väl att familjen ville flytta hem till Helsingfors igen. Krykov var inte så sugen på att bo ensam i lägenhet utan sin familj även om de andra finnarna bodde i samma bostadsområde.

Men han lyckades övertala sin familj att stanna ytterligare 1år till med honom i Timrå och gav Nubben ett löfte om en fortsättning men att detta skulle vara slutpunkten i karriären. Alla i Timrå inklusive supportrarna var införstådda med detta. Så det var aldrig tal om att diskutera en kontraktsförlängning när dessa inleddes i vintras.

Krykov gjorde aldrig en dålig match, gjorde allt sitt jobb och satte laget i främsta centrum och tonade alltid ned sin egna insats och såg sig inte själv som en stjärna. Dock gick det väl lite tyngre i vinter med poängproducerandet. Det märktes att den där 100% motivationen inte längre fanns där. Det lyste inte längre ur ögonen på "stålmannen".

Mannen som lirade 14 säsonger på raken (11år i Finland inkluderat) utan att missa en match.

Krykov var nog tagen av stundens allvar och insåg nog själv att tiden i Timrå snart skulle vara ett minne blott. Han hade nog tankarna på annat håll såsom familjen och flyttkartonger och körde nog 1år för mkt enligt mig.

Jag vill dock betona att kraven också är väldigt höga i Timrå på de individuella spelarna med all rätt. Krykov var ju fenonemnal under sitt andra år i TIK.

Med detta som bakgrund kanske man kunde skönja en besvikelsens beska tår på supportrarnas läppar. Lagmässigt var han dock en otrolig tillgång.

Det varför jag möttes av förvåning när jag läste för några veckors sedan i tidningarna att en comeback var nära förstående med SAIK.

Anledningen till varför Timrå inte erbjöd honom ngt kontraktsförslag får väl till största del ses mot bakgrund av att Timrå i dagsläget har 5st! centrar (dock kanske inte en naturlig förstecenter) om NHL drar igång! Drar dock konflikten ytterligare ut på tiden så ansluter ju Henrik "Zäta" Zetterberg.

Det fanns helt enkelt ingen plats föör honom i Timrå. Sen är jag inte lika säker på att Krykov stått att känna igen om han trots allt valt att snöra på sig grillorna igen och att flytta tillbaks ensam till en möblerade lägenhet i Skellefteå utan sin familj.

Krykov är en sådan människotyp att han inte fungerar smärtfritt utan sina nära och kära omkring sig.

Jag tycker i och med detta att Krykov fattat ett mkt moget och klokt beslut att pensionera sig för gott.

Bättre att sluta på topp och bli ihågkommen för det han var och inte bli krtiskt och ntiskt ifrågasatt av både media och supportrar över utebliven prestanda.

Det hade gjort ont i mitt Timråhjärta att se Krykov med näbbar och klor kmpa för sin överlevnad för att ta en plats på tre femmor i SAIK. Det hade inte varit värdigt en mästare av Krykovs kaliber.

Slutligen vill jag även understryka att jag absolut inte har ngt emot SAIK utan tänker både på Skellefteås och Krykovs bästa.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Sv: Valeri Krykov
Anders i Budum: Ursäkta mig? Vad snackar du om? Jag är Timråsupporter!!!

Sv: Valeri Krykov
mattias - 74: Ja, erbjöd inte Timrå till och med honom ett kontrakt?
Att han inte förlängde när säsongen var slut handlade väl om att han då sagt att han skulle sluta. Sen fick han någon tillfällig idé om att fortsätta och då var Timrå lite sugna igen tillsammans med Skellefteå och Espoo Blues.
Hur som helst var det på ett sätt bra att inte skrev på för Skellefteå. Känns inte helt rätt med spelare som velar om de ska fortsätta spela hockey eller inte.

Sv: Valeri Krykov
Åkerman:

Varför vill inte timrå ha kvar honom ???

Sv: Valeri Krykov
Om vi återgår till ämnet så verkar det som att Krykov lägger av.
Lite synd. Hade gärna sett honom i Skellefteå AIK.

Sv: Valeri Krykov
ernie eagle: när har ni tänkt komma till eliten?

Sv: Valeri Krykov
mattias - 74: sånna behövs.... har man bara snälla spelare kommer man ingenstans...

Sv: Valeri Krykov
ernie eagle: han dominera lätt i Borlänge i div 1 ;) sen gjorde han en hyfsad säsong i leksand...men dom 2 sissta där blev katastrof.......men mycket bättre än andré mattsson.....Bersan har vart i NHL i alla fall

Sv: Valeri Krykov
mattias - 74: Det är ju en sak att spela fränt och frejdigt, tufft, småfult och ligga på gränsen till det tillåtna men inte över den samma i mitt tycke.

Spelförstörande har väl adrig varit något vägvinnande koncept eller lyckat schackdrag i jakten på poängen och framgången. Man vinner ju som bekant inga matcher ifrån utvisningsbåsen. Man skall vara smart, hålla sig kall, och låta det vara motståndarna som uppträder besynnerligt. Och skall man likt förbannat uppsöka "snickerboa" så skall man se till att ha släptåg med sig dit ut.

Skällde Per Hallin förra hösten när han lekte macho och vevade på allt som rörde sig på tv ben. Pelle blev flyendes förbannad över min synnerligen beska kritik. Men det bästa med kråksången var att karln skärpte till sig markant och spelade efter mina minst sagt väl valda ord en bländande hockey. Det var om inte världsklass så åtminstone hög europeisk klass över hans snickrande ute på isen.

Så skall det vara, 2+2 på masen, 2min på norrlänningen :-)

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Sv: Valeri Krykov
ernie eagle:

exakt min mening, Leksands klackledare helgonförklarade honom . han var i mina ögon inget annat än ett stort spelförstörande moment på isen :P

Sv: Valeri Krykov
Db_04: Men vad fan har du druckit T-sprit eller? Stefan Bergqvist bra! Vart då någonstans om jag får fråga???!!!???

Sv: Valeri Krykov
mattias - 74: hmm hur kan du jämföra en så bra spelare som bersa me en sån dålig som andré

Sv: Valeri Krykov
Åkerman:

Haha nej jag hånar inte eran gb :D

Jag tycker bara att Andre var den klart fulaste backen i allsvenskan förra säsongen , minns bandysvingen i Rosens knä veck i leksand. Inte ens 2 min.

Dessutom väldigt ful annars också påminner lite om Stefan Bergkvist i spelstilen.

Sv: Valeri Krykov
mattias - 74: Oss emellan? Hånar du det låga intresset på gästboken....?

Skämt och sido. Visst håller jag med dig.
Kunde inte drömma om att Djurgården skulle plocka honom. Ett tag var jag orolig att inget lag skulle ta honom så vi skulle bli sittande med hans kontrakt över nästa säsong, så visst var det en bra lösning.
Räknar med att Mattsson kommer att vara ungefär lika framträdande i DIF som i Skellefteå. Med den spelstil han har så är det inte så viktigt i vilken serie han spelar, då han är ganska strikt defensiv och ska böka framför mål. Bara han kan hålla sig från sina tjurrusningar där han söker open-ice tacklingar och oftast missar, så kan han kanske platsa några matcher.

En sak som talar för Andre i DIF är att han är bättre tränad nu än när han kom till Skellefteå. Han hade enorma problem med den höjda träningsdosen när han kom från Gnaget, och har man dessutom en tung kropp så blir det tufft.

Sv: Valeri Krykov
Swordster:

Krykov, hadelöv, det tar sig sa mordbrännaren!

Men åkerman? Oss emellan, nog var väl Andre Matssons klubbyte det bästa som kunde hända er. Karln gjorde ju allt annat än spelade ishockey när jag såg honom :D

Djurgården passar honom precis ;)

Sv: Valeri Krykov
Åkerman: Kryckan håller för spel i Elitsserien...

Valeri Krykov
Veteranen som senast centrat i Timrå eventuellt på ingång.
Känns som ett bra förvärv som borde hålla ett år i allsvenskan trots hans ålder.

579763 · »