Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #152210

Sv: Nej, så här slutar Allsvenskan Norra!
Dream Team:
När det väl blir dags för kvalserien (vilka lag det än blir) så gäller inga gängse regler. Bara att titta på vad som hänt där de senaste 10 åren. Allsvenska lag HAR gått upp. I fjol drattade AIK (Solna) ur, till mångas stora sorg och ännu flers stora glädje.
Att Rögle tappar poäng mot bottenlag betyder inte så mycket. Vi har slagit samtliga toppkonkurrenter i södra, oavsett var vi spelat.

När det sedan blir snack om styrkeförhållandet mellan norra och södra allsvenskan är vi lika goda kålsupare allihop. Vi har högst tankar om vår egen serie och inget kommer att ändra på det. Historien förtäljer att vi inte alltid har haft rätt ;-) Men jag tror helt klart att något allsvenskt lag mycket väl kan rubba de sämsta elitserielagen i en kvalserie. Det måste jag tro, annars är det inte mycket vits med att hålla på.
Och nej, denna säsong tror jag inte det blir Rögle. Kommer vi så långt som till KS skriker jag av lycka, luttrad av de senaste säsongernas debacel i SA. Möjligen SAIK, möjligen Löven men vem vet?