Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1624754

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Ja, gudars skymning...

Om du tycker SKAIK var så överlägnsa Luleå i den semifinalserien, vilket definitivt inte jag tycker då dessutom två av matcherna SKAIK vann var på sudd med lite flyt, så vad fan var inte Färjestad i finalen mot er??

Det var det sämsta skyll jag hört att SKAIK förlorade den finalserien pga sjukdom på de bästa spelarna....nä, där är verkligen sanningen att Färjestad var totalt överlägsna, det var inte ens spänning i serien. Tyvärr, för jag höll själv på SKAIK då men där kändes det verkligen att Färjestad skulle vinna.

Samma skillnad i årets final, skulle jag vilja påstå.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

M.Lemiux:

Skellefteå var inte så totalt j-a överlägsna som att vi lirade i olika divisioner, men vi var det klart bättre laget med skickligare spelare och fler matchvinnare i laget. Skotten 215-170 totalt sett var i underkant då det kändes som att killarna sökte en pasning för mycket ibland. Spelmässigt var dominansen större, puckinnehavet var kraftigt dominerande, liksom skapade målchanser och spel i anfallszon. Luleå gjorde det bra som hängde med, men hade ej samma kvalitet i laget. Lagspelet, kämpainsatsen och målvaktsliret var dock 5-stjärningt, men Luleå hade knappt ett eget spel utan jagade mest pucken och körde bisvärm framför den egna kassen. Varför ska det vara så svårt att erkänna detta?

Hur man kan få det till att Luleå faktiskt var det bättre övergår mitt förstånd? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jösses alltså, nä det blir till att skratta, hihihihi. Ni var ju fan totalt utspelade under långa stunder, den bästa spelaren var Anders Nilsson i kassen som höll nere siffrorna.

Men det var Fahlmans fel att Luleå förlorade... ja herregud! Vilka hjon ni är alltså, hihihihi!

Sen får man väl erkänna att Färjestad var klart bättre i finalen. Vi vann en match, och blev rånade på en match då vi var det bättre laget och vann skotten med 40-20 eller liknande, men totalt sett var det en rättvis seger för Färjestad som var bättre. Tyvärr fick våra killar slut med soppa i tanken vilket inte var så konstigt då i princip hela laget spelade slutspelet med sjukdom och magsjuka, och det fanns noll energi kvar i finalserien. Det är inte att skylla på någontimg utan det är ren och skär fakta.